Muğla Polisinden Şok Baskın

Muğla Polisi Muğla İli Menteşe İlçesinde polis sorumluluk bölgesinde bulunan parklara yaptığı şok baskınlarla, suç ve suçlularla olan mücadelesini sürdürüyor.Muğla Polisi yaptığı şok baskınlarla suç ve suçlularla olan...

Muğla Polisinden Şok Baskın

Muğla Polisi Muğla İli Menteşe İlçesinde polis sorumluluk bölgesinde bulunan parklara yaptığı şok baskınlarla, suç ve suçlularla olan mücadelesini sürdürüyor.

Muğla Polisi yaptığı şok baskınlarla suç ve suçlularla olan mücadelesinde büyük başarı sağlıyor. Çok değil daha geçtiğimiz günlerde yapılan şok baskınlarda şüpheli şahıslarla beraber kuru sıkı tabancalar, ruhsatsız tabancalar, ruhsatsız av tüfekleri, radar aracı tespit cihazı, kaçak içki ve benzeri suç unsurlarının yakalanmaması suç ve suçlularla mücadelede şok baskınların nedenli önemli olduğunu gözler önüne seriyor. Şok baskınların yönünü değiştiren Muğla Polisi bu kez de Muğla Menteşe İlçesinde polis sorumluluk bölgesinde bulunan parklara şok baskınlar düzenledi.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürülüğü ve Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından parklarda yapılan şok baskınlarda çok sayıda şahıs incelenirken, şahısların beraberlerinde bulunan eşya ve araçlarını da incelendi. Yetkililer benzer şok uygulamaların aynı kararlılıkla başta parklar ve ana arterler olmak üzere şehrin değişik yerlerinde ve günün değişik saatlerinde devam edeceğini bildirdiler.

Yetkililer ayrıca vatandaşların yaptıkları ve yapacakları asıllı ihbarların kentte güvenliğin en üst seviyelere taşınması için son derece önemli olduğunu vurgulayarak, yapılan asıllı ihbarların kendilerini son derece mutlu ettiğini belirterek asıllı ihbarlarda bulunan vatandaşlara teşekkür ettiler. Yetkililer suç ve suçlularla karşılaşıldığında ilgili birimlere ihbarda bulunulmasının bir vatandaşlık görevi olduğunun da bilinmesini istiyorlar.

Bu haber toplam 47 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.