Muğla Polisinden 1 milyon liralık uyuşturucu operasyonu

Muğla polisinin Milas, Fethiye, Şanlıurfa ve Antalya’da eş zamanlı gerçekleştirdiği operasyonlarda piyasa değeri yaklaşık 1 milyon lira olan 16 çuval içerisinde 122 kilogram esrar ele geçirildi.Muğla İl Emniyet Müdürlüğü...

Muğla Polisinden 1 milyon liralık uyuşturucu operasyonu

Muğla polisinin Milas, Fethiye, Şanlıurfa ve Antalya’da eş zamanlı gerçekleştirdiği operasyonlarda piyasa değeri yaklaşık 1 milyon lira olan 16 çuval içerisinde 122 kilogram esrar ele geçirildi.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün koordinesinde Milas KOM Grup Amirliği, son yılların en büyük uyuşturucu operasyonuna imza attı. Milas, Fethiye, Şanlıurfa ve Antalya’da eş zamanlı yapılan operasyonlarda piyasa değeri yaklaşık 1 milyon lira olan, 16 çuval içerisinde 122 kilogram esrar ele geçirildi. Esrar ile birlikte 7 şüpheli de gözaltına alındı.

Uzun süren teknik ve fiziki takibin ardından 6 Aralık Çarşamba günü sabah saatlerinde operasyon için düğmeye basan ekipler, eşzamanlı olarak Milas, Fethiye, Şanlıurfa ve Antalya’nın Korkuteli ilçesinde, serada yetiştirildikten sonra satış için çuvallanan 122 kilogram esrarı, nefes kesen bir operasyonla ele geçirdi.

Korkuteli ilçesinde ele geçirilen esrar ile birlikte Milas’tan M.Ü., Antalya Korkuteli’nden Ö.Ç., Şanlıurfa’dan B.K. ve Fethiye’den; S.Ü., M.T., B.Ş. ve S.Ö. adlı şüpheliler de gözaltına alındı. Şüphelilerden 5’i ilçeye getirilirken, diğer ikisinin de Milas’a getirilmek üzere yola çıkarıldığı belirtildi.

Yapılan operasyonla birlikte, bugüne kadar Milas'taki en büyük uyuşturucu operasyonu olduğuna dikkat çekilirken, ele geçirilen esrar maddesinin yaklaşık piyasa fiyatının, 1 milyon lira olduğu ifade edildi. Yakalanan şüphelilerin sorguları devam ederken, gözaltı süresinin ve resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından Milas Adliyesi’ne çıkarılmaları bekleniyor. (İHA)

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.