Muğla merkezli FETÖ/PDY operasyonu

Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Muğla merkezli iki ilde Bylock kullanıcısı 28 şüpheli hakkında eş zamanlı operasyon düzenlendi.Fetullahçı Terör...

Muğla merkezli FETÖ/PDY operasyonu

Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Muğla merkezli iki ilde Bylock kullanıcısı 28 şüpheli hakkında eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Muğla ve Bitlis illerinde 28 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, KOM Şube Müdürlüğü ve bağlı grup amirliklerince Muğla ve Bitlis ilinde belirlenen adreslerde düzenlenen operasyonda 28 şüpheliden 24 şüpheli gözaltına alındı. Firari 4 şüphelinin ise yakalanması için çalışmaların devam ettiği açıklandı. Şüphelilerin Bylock kullanıcısı oldukları tespit edildi.

28 şüphelinin garson, pazarlamacı, şoför, öğrenci, taksici, market çalışanı, ev hanımı, marangoz, vergi uzmanı, noter çalışanı, otel çalışanı, eczacı teknikeri, dershane çalışanı ve inşaat işçisi olduğu açıklandı. Şüpheliler ifade ve sorgu işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecektir.(İHA)

Bu haber toplam 206 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.