Muğla hafızasını uğurladı

Geçirdiği rahatsızlık sonucu önceki gün yaşama veda eden Muğla Gazeteciler Cemiyeti Kurucu ve Onursal Başkanı, ADD Muğla Şubesi Kurucu Başkanı, Türk Hava Kurumu Başkanı ve Devrim Gazetesi Sahibi Gazeteci-Yazar Ünal Türkeş,...

Muğla hafızasını uğurladı

Geçirdiği rahatsızlık sonucu önceki gün yaşama veda eden Muğla Gazeteciler Cemiyeti Kurucu ve Onursal Başkanı, ADD Muğla Şubesi Kurucu Başkanı, Türk Hava Kurumu Başkanı ve Devrim Gazetesi Sahibi Gazeteci-Yazar Ünal Türkeş, dün düzenlenen tören ve cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Muğla’nın kültürel ve sosyal yaşamının hafızası Gazeteci-Yazar Ünal Türkeş (75) dün son yolculuğuna uğurlandı. Ünal Türkeş, geçtiğimiz Cumartesi günü sabah saatlerinde rahatsızlanarak kaldırıldığı Özel Yücelen Hastanesinde yaşama gözlerini yummuştu.

Muğla’nın kültürel ve sosyal yaşamının hafızası olan Ünal Türkeş, bu doğrultuda birbirinden önemli eserler vermişti. Türkeş, dün öğle namazından sonra Kurşunlu Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Muğla Eski Şehir Mezarlığında toprağa verildi. Cenaze Törenine; Muğla Valisi Esengül Civelek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, İl Jandarma Ala Komutanı Tuğgenaral Coşkun Sel, MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, Menteşe Kaykamı Caner Yıldız, CHP Muğla Milletvekilleri Nurettin Demir ve Akın Üstandağ, Muğla Eski Valisi Cemil Serhadlı, Muğla Eski Milletvekili Seyfi Terzibaşıoğlu, AK Parti MYK Üyesi ve MUTSO Başkanı Bülent Karakuş, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, ilçe belediye başkanları, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri, Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Kaytan, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kurşunlu Meydanında kılınan cenaze namazı öncesi Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Kaytan, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Muğla Milletvekili Nurettin Demir ve kardeşi İbrahim Türkeş birer konuşma yaptılar. Ünal Türkeş’in naaşı yapılan konuşmaların ardından kılınan cenaze namazının ardından Muğla Eski Şehir Mezarlığında toprağa verildi.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.