Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün;

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Büyükşehirde ikinci dönem, Belediye Başkanlığında ise 5’inci dönem mazbatasını aldı. Başkan Gürün mazbatasını aldıktan sonra Büyükşehir Gazi Mustafa Kemal Atatürk...

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün;

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Büyükşehirde ikinci dönem, Belediye Başkanlığında ise 5’inci dönem mazbatasını aldı. Başkan Gürün mazbatasını aldıktan sonra Büyükşehir Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen ve Fethiye, Marmaris, Menteşe, Datça, Bodrum’un yeni Beledi Başkanları ve Milas Belediye Başkan Vekilinin katıldığı törende konuştu.

“Zorlu bir seçim sürecine rağmen CHP bayrağını Muğla’da indirtmedik”

31 Mart yerel seçimlerinin Muğla’da bugüne kadar yapılan hiçbir seçime benzemediğinin altını çizen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, yine Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını Muğla’da dalgalandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Gürün; “31 Mart yerel seçimleri gerek aday bolluğu gerekse tabandaki kaymalar nedeni ile önceki seçimlerin hiçbirisine benzemiyor. Bizim daha önce birlikte yol yürüdüğümüz ve belli görevlerde olan belediye başkanlığı yapmış veya aday olmuş arkadaşların birçoğu bizim karşımızda ve diğer adayın yanında aleni olarak yer aldılar. Sanki hepsi bir ağız yapmış gibi sadece hedefe CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı adayını koydular. Bu seçim atmosferi içerisinde özellikle son 20 günde İl başkanım, milletvekillerim, belediye başkan adaylarım, partimize gerçekten gönül verenlerin gösterdiği refleks ve üstün performansla partililik duygusu öne çıktı ve bizler Cumhuriyet Halk Partisi’nin Muğla’daki bayrağını aşağı indirmedik. Tüm bunlar yaşanırken vatandaşlarımıza Osman Gürün’e ve CHP adayına oy vermeyin derken gerekçe olarak ne gösterildi? Hizmet verilmedi mi dendi veya başka şeyler mi söylendi? Bunları çok iyi değerlendirip seçim sonuçlarına göre sakin kafa ile bütün partililerimizin çok iyi değerlendirme yapması lazım” dedi.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.