Muğla Barosu Başkanı Cumhur Uzun Oldu

Muğla Barosu Başkanlığı seçimini Avukat Cumhur Uzun kazandı. Üç adayın yarıştığı seçimde, kesin olmayan sonuçlara göre Av. Cumhur Uzun 367 oy alırken, diğer adaylar Av. Leyla Bişen 285, Musa Doğan ise 146...

Muğla Barosu Başkanı Cumhur Uzun Oldu
Muğla

 Barosu Başkanlığı seçimini Avukat Cumhur Uzun kazandı. Üç adayın yarıştığı seçimde, kesin olmayan sonuçlara göre Av. Cumhur Uzun 367 oy alırken, diğer adaylar Av. Leyla Bişen 285, 

Musa Doğan

 ise 146 oy alabildi.

Muğla Adliye Sarayı Baro Toplantı Salonunda gerçekleştirilen seçimlerde avukatlar, baro başkanı, yönetim kurulu, disiplin ve denetleme kurulları ile Türkiye Barolar Birliği (TBB) delegelerinden oluşan asil ve yedek isimleri belirlemek için sandık başına gitti. Oy kullanma işlemi Sabah 09.00'da başlayıp, saat 17.00'de sona erdi. Yapılan sayısı sonucunda kullanılan 798 oyun 367'sini alan Av. Cumhur Uzun Muğla Barosu'nun yeni başkanı seçilirken, adaylardan Av. Leyla Bişen, 285, Musa Doğan ise 146 oy alabildi.

Sonuçların açıklanmasının ardından iki dönem Muğla Baro Başkanlığı görevini yürüten Av. Mustafa İlker Gürkan üç adayı tebrik etti.

Meslektaşlarına yönelik kısa bir teşekkür konuşması yapan Muğla'nın yeni Baro Başkanı Av. Cumhur Uzun ise bir süreci geride bırakıp yeni bir sürece başladıklarını ifade ederek, kendilerine olan güvene layık olacaklarını dile getirdi.

Bu haber toplam 474 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.