Motosiklet sürücüsünün ayağı koptu

Datça ilçesinde meydana gelen kazada otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsünün ayağı çarpışmanın şiddeti ile ayağı koptu. Ağır yaralanan genç kopan ayağı ile birlikte hastaneye kaldırıldı.Datça İlçesinde otomobil...

Motosiklet sürücüsünün ayağı koptu

Datça ilçesinde meydana gelen kazada otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsünün ayağı çarpışmanın şiddeti ile ayağı koptu. Ağır yaralanan genç kopan ayağı ile birlikte hastaneye kaldırıldı.

Datça İlçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında henüz 18 yaşındaki bir gencin bacağı koptu. Ağır yaralı olarak kopan bacağı ile birlikte hastaneye kaldırılan 18 yaşındaki Y.Y’nin bacağını kurtarmak için sağlık camiası seferber oldu.

Olay ilçeye bağlı Reşadiye Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre

Datça’dan yola çıkan 18 yaşındaki Y.Y yönetimindeki 48 R 6820 plakalı motosikletiyle Reşadiye mahallesinde önünde seyreden otomobilin aniden dönüş yapması sonucu otomobile çarptı. Kaza sonra araca çarpıp dengesini kaybettikten sonra savrulan motosikletle önce trafik levhasına ardından yol kenarındaki çöp konteynerine çarpan 18 yaşındaki Y.Y. ağır yaralandı. Kazada bacağı kopan genç kopan bacağı ile birlikte 112 Acil Servis ekipleri tarafından önce Marmaris Devlet Hastanesi’ne burada yapılan ilk müdahalenin ardından da Muğla’ya sevk edildi.

Kazadan sonra 34 NP 0078 plakalı otomobilin sürücüsü güvenlik güçleri tarafından gözaltına alınırken, kaza ile ilgili başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğü ve gencin de tedavisinin devam ettiği bildirildi. (İHA)

Bu haber toplam 58 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.