MİSGDER ilk genel kurulunu yaptı

Batuhan AltınMuğla İş Sağlığı ve Güvenliği Derneği(MİSGDER) ilk olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.Yatu Otel’de gerçekleşen genel kurul toplantısına Muğla Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, Türkiye İş Sağlığı ve...

MİSGDER ilk genel kurulunu yaptı

Batuhan Altın

Muğla İş Sağlığı ve Güvenliği Derneği(MİSGDER) ilk olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.

Yatu Otel’de gerçekleşen genel kurul toplantısına Muğla Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, Türkiye İş Sağlığı ve Güvenliği Federasyon Başkanı Ceyhun Targın, Aydın İş Sağlığı ve Güvenliği Derneği Başkanı Anıl Pehlivan, iş güvenliği uzmanları, siyasi parti temsilcileri ve davetliler katıldı.

7 kişilik yönetim kurulunun belirlenmesinin ardından Muğla İş Sağlığı ve Güvenliği Derneği Başkanlığı görevine seçilen Özkan Bozkurt çalışmalar ve projeler hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Genel kurul sonrası bir açıklama yapan Muğla İş Sağlığı ve Güvenliği Derneği Başkanı Özkan Bozkurt; “İki hafta içinde 35 üye sayısına ulaştık. En kısa zamanda kamu kurumlarının desteğini alarak mermer sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliği Çalıştayı’nı gerçekleştireceğiz. Çalıştay’ın hemen ardından 2018 yılı içerisinde Muğla İli İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesini de gerçekleştireceğiz. Türkiye genelinde Ege, Marmara ve Anadolu Federasyonları oluşturulacak. Bu üç federasyonun biraraya gelmesiyle de Türkiye İş Sağlığı ve Güvenliği Konfederasyonu oluşturulacak. Bu kapsamda derneğin sadece Muğla’da değil Türkiye genelinde etkinliklerin paylaşılması sağlanacacak aynı zamanda önemi artmış olacaktır”dedi.

Muğla’ya İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda farklı bir bakış açısı kazandırmak istediklerini ifade eden Başkan Bozkurt; “Yanlış uygulamalar var. İş verenler iş sağlığı ve güvenliği hizmeti alırken nelere dikkat edeceği konusunda derneğimizden görüş alabilirler” diye konuştu.

Özkan Bozkurt başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor; Sabri Gülşen, Turgut Emrah Ardıçoğlu, Aslı Bahar Adar Uçar, Muhammet Demirel, Serdar Sezer, Tamer Çerkez

Bu haber toplam 228 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.