Miniklerden çevre temizliği

Minik öğrenciler çevre duyarlılığına katkıda bulunmak amacıyla temizlik yaptı.Bodrum Belediyesi ve Bodrum Montessori Vakfı Anaokulu iş birliği ile düzenlenen sosyal sorumluluk projelerinin ilki, geçtiğimiz günlerde engelli vatandaşlarımız...

Miniklerden çevre temizliği

Minik öğrenciler çevre duyarlılığına katkıda bulunmak amacıyla temizlik yaptı.

Bodrum Belediyesi ve Bodrum Montessori Vakfı Anaokulu iş birliği ile düzenlenen sosyal sorumluluk projelerinin ilki, geçtiğimiz günlerde engelli vatandaşlarımız için açılan Özgür Plaj’da gerçekleştirildi. 27 öğrenci ve 7 öğretmenin katılımı ile gerçekleşen etkinlikte minikler, sahil ve çevresinde çöp toplayarak çevre temizliği yaptılar. Topladıkları atıkları çöp torbalarına dolduran öğrencilere Bodrum Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Engin Doğan ve müdürlük personelleri de eşlik etti.

Okulun kurucusu Fatma Özdemir “Planladığımız sosyal sorumluluk projelerindeki amaç, çocuğa sözel olarak aktarılan şeylerin, pratik yaşamda da nasıl yapılabileceğini göstermek. Bu etkinliğimizle onlara çevre temizliği bilincini yerleştirmeyi hedefledik. Okulumuzun her ay sosyal sorumluluk projesi var, bunlardan ilki çöp toplamaktı. Denizlerimiz temiz olsun, kumsallarımız temiz olsun diyerek yola çıktık. Katkılarından ve desteklerinden dolayı Bodrum Belediyesi’ne çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.