Minikler Türk Bayrağı coşkusu yaşadı

Muğla Menteşe 'nin seçkin okulları arasında gösterilen Cumhuriyet Ortaokulu 'nun Anaokulunu ziyaret eden polisler Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ‘nın hediye olarak gönderdiği Türk Bayraklarını minik öğrencilere...

Minikler Türk Bayrağı coşkusu yaşadı

Muğla Menteşe 'nin seçkin okulları arasında gösterilen Cumhuriyet Ortaokulu 'nun Anaokulunu ziyaret eden polisler Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ‘nın hediye olarak gönderdiği Türk Bayraklarını minik öğrencilere dağtılırken, Türk Bayraklarını alan minik öğrenciler büyük coşku yaşadılar.

2017 -2018 Eğitim ve öğretim döneminin sorunsuz olarak başlayarak yine sorunsuz olarak tamamlanabilmesi amacıyla ülke genelinde olduğu gibi Muğla İli ve İlçelerinde de birbirinden farklı güvenlik tedbirleri geçtiğimiz günlerde planlanarak uygulanmaya başlandı. Söz konusu güvenlik tedbirlerinden birisi de emniyet müdürlüğü görevlileri tarafından okulların idareci, öğretmen ve öğrencilerinin ziyaret edilmesiydi. Bilindiği gibi ziyaretler daha önceden Dumlupınar İlkokuluna, Atatürk İlkokulu ‘ na ve Türdü İlköğretim Okulu 'na gerçekleştirilmişti. Ziyaretlerden sonuncusu ise Menteşe İlçesi Cumhuriyet Ortaokulu 'na gerçekleştirildi.

Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Mehmet Temel ve Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ‘ın da katıldığı ziyarette Asayiş Şube Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli de hazır bulundu. Okul ziyaretinde öncelikle Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız ‘ın ve Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ‘nın iyi dilekleri okul müdürü, öğretmen ve öğrencilere iletildi. Ziyaret esnasında Anaokulu öğrencilerine çeşitli bilgiler veren emniyet görevlileri kendilerine, Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya tarafından hediye olarak gönderilen Türk Bayraklarını dağıttılar. Görevli polislerden Türk Bayraklarını alan minik öğrenciler büyük bir coşku yaşadılar.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.