Minik öğrencilerden kıyı temizliği

Menteşe Belediyesi ve Muğla Çevre Geliştirme Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Nazmi Zehra İyibilir İlkokulu öğrencileri Akbük Koyu’nda kıyı temizliği yaptılar.5 Haziran Dünya...

Minik öğrencilerden kıyı temizliği

Menteşe Belediyesi ve Muğla Çevre Geliştirme Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Nazmi Zehra İyibilir İlkokulu öğrencileri Akbük Koyu’nda kıyı temizliği yaptılar.

5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri ile özellikle çocuklara çevre bilincini aşılamaya çalıştıklarını belirten Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Atık toplama yarışmamızın ödül töreni ile başlayan çevre günü etkinliklerimiz, Düğerek Şehit İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulunda düzenlenen uçurtma şenliğimiz ve Akbük Koyu’ndaki kıyı temizliğimiz ile devam etti. Çevre ve doğa sahip çıkmamız, korumamız ve gelecek kuşaklara aktarmamız gereken en önemli varlığımız. Çevre Gününde düzenlediğimiz sosyal sorumluluk içeren etkinliklerimizle çocuklarımıza çevre bilincini erken yaşlarda aşılamak ve gelecek kuşaklara yaşanabilir, sağlıklı bir dünya bırakmayı hedefledik. Çocuklar Akbük’te yapılan çevre yürüyüşü ile nefes aldığı doğasına ve çevresine daha saygılı olmayı öğrenirken, büyüklere de örnek oldular.” dedi.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.