Minik öğrenciler okuma sözü verdi

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri özel olarak hazırlattıkları kitap ayıraçlarını minik öğrencilere takdim ederlerken, minikler serbest zamanlarını kitap okuyarak değerlendireceklerine dair polis amcalarına söz verdiler.2017...

Minik öğrenciler okuma sözü verdi

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri özel olarak hazırlattıkları kitap ayıraçlarını minik öğrencilere takdim ederlerken, minikler serbest zamanlarını kitap okuyarak değerlendireceklerine dair polis amcalarına söz verdiler.

2017 -2018 Eğitim ve öğretim döneminin sorunsuz olarak başlayarak yine sorunsuz olarak tamamlanabilmesi amacıyla ülkemiz genelinde olduğu gibi Muğla İlimiz ve İlçelerinde de birbirinden farklı güvenlik tedbirlerinin geçtiğimiz günlerde planlanarak uygulanmasına başlanmıştı. Söz konusu güvenlik tedbirlerinden birisi de emniyet müdürlüğü görevlileri tarafından okulların idareci, öğretmen ve öğrencilerin ziyaret edilmesiydi. Ziyaretlerden birisi de Dumlupınar İlkokulu ‘ na gerçekleştirildi.

Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer YILMAZ ‘ın da katıldığı ziyarette Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli de hazır bulundu. Ziyaret esnasında polis amcalarına soru sorma fırsatı bulan minik öğrencilere kitap ayıraçları takdim edildi. Öğrenciler başta olmak üzere vatandaşların kitap okuma alışkanlığı kazanmaları için özel olarak hazırlanan ayıraçlarının üzerlerinde ''''Kitap aklın ilacıdır.'' ve ''Okuma zevki tatmayanın, öğrenimi yarıda kalmıştır.'' sloganları bulunuyor. Kitap ayıraçları üzerinde bulunan ''Polis dostunuz, arkadaşınızdır.'' sloganı ile de polis vatandaş işbirliğinin dolayısıyla da devlet vatandaş işbirliğinin en üst seviyelere taşınması isteniyor.

6000 adet olarak hazırlanan kitap ayıraçlarının ilk olarak Dumlupınar İlkokulu 'na gerçekleştirilen ziyaret esnasında öğrencilere takdim edildiği öğrenildi.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.