Milas’ta bir ilk gerçekleşti

Türkiye’deki ilk uluslararası “Kısa Kaya Tırmanışı Şenliği” Milas Belediyesi’nin desteğiyle Kapıkırı Mahallesi’nde gerçekleştirildi.Türkiye’nin ilk kısa kaya tırmanışı şenliği olma özelliğini taşıyan etkinlik...

Milas’ta bir ilk gerçekleşti

Türkiye’deki ilk uluslararası “Kısa Kaya Tırmanışı Şenliği” Milas Belediyesi’nin desteğiyle Kapıkırı Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Türkiye’nin ilk kısa kaya tırmanışı şenliği olma özelliğini taşıyan etkinlik Milas’a bağlı Kapıkırı Mahallesi’nde Milas Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirildi. Yapılan etkinlikle Kaya Tırmanışı meraklıları bir birinden zorlu parkurlarda yeteneklerini sergileyerek tecrübe kazandılar.

Organizasyonun komitesinde yer alan Muammer Yalçın, Ayça Algün, Gökhan Elmaslı ve Arif Demir, Milas Belediyesi’nin organizasyonda sağladığı katkılar nedeniyle Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı ziyaret ederek, teşekkür ettiler.

Ayça Algün ve Muammer Yalçın, Milas Belediyesi’nin organizasyona sağladığı katkılar nedeniyle Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a bir teşekkür plaketi takdim ederek, alışmalarıyla ilgili bilgiler aktardılar.

Milas Belediyesi olarak Milas’ın tanıtımına katkı sağlayacak ve ilçedeki gençlere yeni ilgi alanları oluşturabilecek her türlü organizasyona destek verdiklerini kaydeden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “İlçemizde böylesine güzel bir etkinlik yapıldığı için bizlerde mutluyuz. Emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ederim” dedi.

Bu haber toplam 107 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.