Milas yollara savaş alanına döndü

Milas ilçesinde aynı gün içinde meydana gelen 4 ayrı trafik kazasında 1’i ağır 10 kişi yaralandı. Kazaların birisi araçların çarpışması sonucu meydana gelirken, diğerlerinde ise motosikletler çarpıştı.Milas ilçesinde...

Milas yollara savaş alanına döndü

Milas ilçesinde aynı gün içinde meydana gelen 4 ayrı trafik kazasında 1’i ağır 10 kişi yaralandı. Kazaların birisi araçların çarpışması sonucu meydana gelirken, diğerlerinde ise motosikletler çarpıştı.

Milas ilçesinde meydana gelen 4 ayrı kazada 1’i ağır 10 kişi yaralandı. Kazaların 3’ü motosikletlerin birbirleri ve başka araçlarla çarpışması sonucu meydana gelirken biri de tek taraflı meydana geldi.

Milas’ta Beçin Mahallesi’nde meydana gelen kazada Emrah T. idaresindeki 09 S 2111 plakalı otomobil, çevredeki vatandaşların iddialarına göre yol ortasında spin atarken, Ören Mahallesi’nden Milas istikametine doğru seyir halinde bulunan Mustafa Ali T. idaresindeki 48 KP 922 plakalı otomobille çarpıştı.

Meydana gelen kazanın ardından 48 KP 922 plakalı araç sürücüsü Mustafa Ali T., 09 S 2111 plakalı araç sürücüsü Emrah T. ve aynı araçta bulunan Deniz G. ve Sinan G. yaralandı.

Öte yandan; Menteş Mahalle kavşağında meydana gelen trafik kazasında Furkan E. idaresindeki 35 BD 0193 plakalı motosiklet Hasan G. idaresindeki 48 KD 795 plakalı otomobille çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle savrulan motosiklette bulunan sürücü Furkan E. ile aynı motosiklette bulunan Ebru K. vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

Motosikletler çarpıştı

Yine Milas’ta meydana gelen bir başka kazada ise; İsmail A. idaresindeki 48 KJ 183 plakalı motosiklet, Mertcan Ö. idaresindeki 48 BB 905 plakalı motosikletle çarpıştı.

Meydana gelen kazanın ardından her iki motosiklette bulunan sürücüler İsmail A. Mertcan Ö. ve motosikletlerin birinde yolcu olarak bulunan ismi öğrenilemeyen bir kişi de vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

Hamdi Mergen Caddesi, Yıldız Sokak kavşağında meydana gelen kazada da Emre Ankaralı idaresindeki 48 LY 850 plakalı hafif ticari araç ile İmdat Duran idaresindeki 48 UH 063 plakalı motosiklet çarpıştı. Meydana gelen kazada 48 UH 063 plakalı motosiklet sürücüsü İmdat Duran yaralandı.

Yaralılar çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, kazalarla ilgili soruşturmalar başlatıldı.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.