Milas OSB’nin yeni başkanı Kaymakam Arslan

Milas OSB'deki çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Milas OSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Reşit Özer, OSB'deki altyapı çalışmalarının programlandığı şekilde sürdüğünü ve yıl sonuna kadar altyapı çalışmalarının...

Milas OSB’nin yeni başkanı Kaymakam Arslan

Milas OSB'deki çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Milas OSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Reşit Özer, OSB'deki altyapı çalışmalarının programlandığı şekilde sürdüğünü ve yıl sonuna kadar altyapı çalışmalarının bitirilmesini umduklarını söyledi.

Milas OSB'nin Yönetim Kurulu Başkanı ve Müteşebbis Heyet Başkanı yeni Milas Kaymakamı Eren Arslan oldu. Kaymakam Fuat Gürel'in Milas'tan Etimesgut'a tayini nedeniyle boşalan OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Müteşebbis Heyet Başkanlığı için yapılan oylamada Kaymakam Eren Arslan, oturumda hazır bulunan üyelerin oybirliği ile OSB'nin yeni başkanı oldu.

Milas OSB'de Kaymakam tayini nedeniyle zorunlu başkanlık değişimi oldu. Milas'tan Etimesgut kaymakamlığına atanan Kaymakam Fuat Gürel'den boşalan Milas OSB Yönetim Kurulu Başkanlığına ve Müteşebbis Heyet Başkanlığına oybirliği ile yeni Milas Kaymakamı Eren Arslan seçildi. Muğla Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ahmet Bayramer ile Şube Müdürü Perihan Büyükel'in de katıldığı OSB toplantısında, OSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Reşit Özer tarafından bir sunum yapıldı. Reşit Özer sunumunda OSB arazisinde altyapı çalışmalarının sürdüğünü anlattı. Reşit Özer, Milas OSB'de entegre tesisler için 160 dönüm, gıda tesisleri için 105 dönüm, İnşaat tesisleri için 64 dönüm, makine tesisleri için 64 dönüm, tekstil tesisleri için 5 dönüm, olmak üzere toplam 398 dönümlük asıl talep ve toplam 535 dönümlük de yedek talep olduğunu anlattı. Reşit Özer, altyapı yapımını üstelenen firmanın ihale koşullarına uygun olarak çalışmalarını sürdürmekte olduğunu, programda bir aksama söz konusu olmadığını ve bu şekildeki bir çalışmayla bu yıl sonunda altyapı çalışmalarının tamamlanabileceğini ve sanayi arsalarının hak sahiplerine dağıtılabileceğini umduklarını söyledi.

Daha sonra gündem gereği, OSB Yönetim Kurulu ve Müteşebbis Heyet Başkanı Kaymakam Fuat Gürel'in Etimesgut'a tayin olması nedeniyle boşalan bu göreve yeni Milas Kaymakamı Eren Arslan oybirliği ile seçildi.

Kaymakam Arlan, OSB Müteşebbis Heyet üyelerine teşekkür ederek, yapılan açıklamalardan duyduğu memnuniyeti ifade etti ve OSB'nin en kısa sürede faaliyete geçmesi için çalışmaları sürdüreceklerini söyledi.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.