Milas, film yapıcılarının dikkatini çekmeye başladı

"Aşk Sana Benzer" isimli filmin çekimleri, Milas’ın tarihi sokaklarında devam ediyor.Ünlü oyuncu Burak Özçivit’in başrolünde oynadığı ‘Aşk Sana Benzer’ isimli sinema filmi ve ‘Dedemin İnsanları’, Milas’ta çekilen...

Milas, film yapıcılarının dikkatini çekmeye başladı

"Aşk Sana Benzer" isimli filmin çekimleri, Milas’ın tarihi sokaklarında devam ediyor.

Ünlü oyuncu Burak Özçivit’in başrolünde oynadığı ‘Aşk Sana Benzer’ isimli sinema filmi ve ‘Dedemin İnsanları’, Milas’ta çekilen filmler arasında yerini alıyor. BRKS PRoductions ve TAFF Pictures'un yapımcılığını üstlendiği 'Aşk Sana Benzer'in ilçeye bağlı Kıyıkışlacık Mahallesi’ndeki çekimlerinin ardından ilçe merkezindeki Cumhuriyet Caddesi ve tarihi arasta çevresinde çekimlerine ara vermeden devam ediliyor. 23 Ocak'ta gösterime girmesi beklenen filme ve çekim çalışmalarına şimdiden ilginin yoğun olduğu gözleniyor. Her yaştan vatandaş, filmde bir rol kapmak ya da oyunculardan imza almak için çalışmaları yakından izliyor.

Güzel oyuncu Fahriye Evcen’i ve yakışıklı oyuncu Burak Özçivit’i yakından görme fırsatı bulan hayranları büyük mutluluk yaşarken; oyuncuları görme fırsatı bulamayanlar ise büyük üzüntü yaşıyor. Film ekibine özenle yardımcı olmaya çalışan ilçe esnafı, yapımcıların film çekmek için Milas’ı tercih etmelerinden oldukça memnun kaldıklarını belirterek, “Yerel yöneticilerimiz bu tür organizasyonları teşvik edici olmalı. Milas’ın zenginliklerini, tarihi, mimari, kültürel dokusunu iyi tanıtıp bu tür işlerde tercih edilmesini sağlamalı. Bu neticede bizlere ve ilçedeki herkese fayda sağlayacaktır” dedi.

Bu haber toplam 117 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.