Mete’den, Demir’e cevap: Daha 200 metre yolu bitiremediler

CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir’in, Ortaca Devlet Hastanesini incelemesinin ardından inşaatta gecikmeler olduğu yönünde iktidara yönelik eleştirilerine cevap veren AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, “ AK Parti Hükümetinin...

Mete’den, Demir’e cevap: Daha 200 metre yolu bitiremediler

CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir’in, Ortaca Devlet Hastanesini incelemesinin ardından inşaatta gecikmeler olduğu yönünde iktidara yönelik eleştirilerine cevap veren AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, “ AK Parti Hükümetinin merkezinde insan vardır. Sağlık yatırımlarımız adeta devrim niteliğindedir. CHP 2 aydır 200 metrelik yolu bile tamamlayamadı” dedi.

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir’in hükümete yönelttiği yatırımdaki gecikme eleştirisine, belediyenin yatırımı ile cevap verdi.

Demir’in Ortaca Devlet Hastanesi inşaatındaki gecikme ile ilgili olarak hükümete yönelttiği gecikme eleştirisine; “ Ak Parti hükümetinin merkezinde insan vardır. Sağlık alanındaki yatırımlarımız da devrim niteliğindedir. CHP 2 aydır 200 metrelik yolu bile tamamlayamadığı” diyerek cevap verdi.

Mete; “CHP Muğla Milletvekili Sayın Nurettin Demir tamamlanma aşamasında olan Ortaca Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunarak 100 yataklı hastanenin gecikme durumundan söz etmiş. Hastane gibi önemli bir yatırımın Sayın Milletvekili tarafından takip edilmesi bizim için önemlidir. Kendileri de takdir ederler ki Ak Parti hükümetlerinin merkezinde insan vardır. Dolayısıyla sağlık alanında yapılan ve yapılacak olan yatırımlar adeta devrim niteliğinde yatırımlardır.” Dedi.

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete şunları söyledi: “Muğlalı vatandaşlarımızın sadece sağlık alanında değil tüm kamu hizmetlerinden azami ölçüde yararlanması ve Muğla’mızın hak ettiği noktaya taşınması en büyük temennimizdir. Bilindiği üzere belediyecilik hizmetleri şehir yaşamını kolaylaştıran hizmetlerdir. Bu hizmetlerin aksaması ise bir o kadar günlük yaşamımızı zora sokmaktadır.

İki ayı aşkın bir süredir bir türlü yapılamayan, defalarca kazılıp kapatılan, toplamda 200 metre uzunluğundaki, Muğla Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanemizin de önemli ölçüde bağlantısının sağlandığı, Muğla’mızın en işlek caddelerinden olan Zihni Derin Caddesinin bu kadar uzun sürede yapılamaması, ayrıca vatandaşlarımızın tepkisine kayıtsız kalınması elbette Sayın milletvekilimizin teftişe çıkması için yeterli bir sebeptir.

Acil sağlık hizmetlerinde sıkıntı var diye serzenişte bulunan sayın Milletvekilimizden acil sağlık hizmetlerine giden yolun bir an önce tamamlanması noktasında, Ortaca Devlet Hastanesinde göstermiş olduğu hassasiyetin aynısını göstermesini bekliyoruz."

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.