Mete vatandaşların sorunlarını dinliyor

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Perşembe günleri düzenlenen halk gününde Muğlalıları misafir ederek hem yüz yüze hasbihal ediyor hem de dertlerine çözüm üretiyor.AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, İl Başkanlığı...

Mete vatandaşların sorunlarını dinliyor

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Perşembe günleri düzenlenen halk gününde Muğlalıları misafir ederek hem yüz yüze hasbihal ediyor hem de dertlerine çözüm üretiyor.

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, İl Başkanlığı binasında Perşembe günleri 15.00 ile 17.00 arası gerçekleştirilen halk gününde vatandaşlarla bir araya geliyor.

Vatandaşların yoğun olarak katıldığı halk günlerinde Mete, vatandaşlarla görüşerek, vatandaşların istek ve taleplerini dinliyor. Mete ve beraberindeki il yönetimi istekleri not alıp ilgili birimlere yönlendiriyor.

AK Parti’nin merkezinde millet olduğunu, Muğla İl Başkanlığı’nın da kapısının vatandaşa her zaman açık olduğunu vurgulayan Mete, il başkan yardımcıları ve il yönetimiyle birlikte sorunları çözmek ve talepleri ilgili yerlere iletmek için hazır olduklarını söyledi.

Mete, AK Parti’nin kuruluşundan bu yana halkla iç içe olduğunu belirterek, “Biz Seydikemer’den Bodrum’a kadar Muğla’nın dört bir yanında her zaman Muğlalı hemşehrilerimizle beraber olmaya, dertleriyle dertlenmeye, sevinçleriyle neşelenmeye çalışıyoruz. Burada da vatandaşlarımızla hem yüz yüze görüşme imkanı buluyor hem de onların sorunlarını doğrudan onlardan dinleyerek birlikte bu sorunlara çözüm arıyoruz. Bizim görevimiz vatandaşlarımıza hizmet etmek, onların dertlerine derman olabilmek. Hemşehrilerimiz burada taleplerini bize rahatlıkla iletebiliyor. Bizler de elimizden geldiğince vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Partimizin gerçekleştirdiği her hizmetin merkezinde vatandaşımız var. Muğlamız için, ülkemiz için, milletimizin menfaatleri için çalışıyoruz ve bu yolda durmaksın çalışmaya devam edeceğiz. Bu buluşmalarla hemşehrilerimizle bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Mete, halk buluşmalarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.