Mete: Tek adamlıkta ne sıkıntı var?

Yatağan AK Parti İlçe Divanı toplantısını katılan AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete başkanlık sistemini savunarak; “Getirilmek istenen sistem Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemidir. Biz doğru söylüyoruz. CHP yalan söylüyor....

Mete: Tek adamlıkta ne sıkıntı var?

Yatağan AK Parti İlçe Divanı toplantısını katılan AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete başkanlık sistemini savunarak; “Getirilmek istenen sistem Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemidir. Biz doğru söylüyoruz. CHP yalan söylüyor. Doğruyu söylemek çok kolaydır yalanı söylemek zordur. Bu sistem çift başlılığı ortadan kaldırıyor, Tek adamlıkta ne sıkıntı var. “dedi.

Mustafa Aktaş

Yatağan AK Parti İlçe Divanı toplantısını Orman İşletme Müdürlüğü Toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, İlçe Başkanı Ali Tekin, bazı il başkan yardımcıları, İlçe yöneticileri, Kadın ve Gençlik kolları yöneticileri, mahalle başkanları ve partililer katıldı.

Bekir Canbaz’ın Divan Başkanlığını yaptığı toplantı saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Ali Tekin; “Şubat ayı İlçe divanımızı gerçekleştiriyoruz. Önümüzde bir referandum var burada evet çıkması için elimizden geleni yapacağız. Katılan herkese mahalle başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Konuşması boyunca CHP’yi hedef alan AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete ise ; “Başkanlık sistemi Devlet Bahçeli’nin çıkışıyla tekrar gündeme geldi. CHP hemen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine karşı çıktı. Mecliste ısırmalar işgaller, kelepçeler her türlü rezilliği yaptılar. Şu anda yalan üzerine propaganda yapıyorlar. CHP yalan söylüyor doğruyu söylemek çok kolaydır yalanı söylemek zordur. Bu sistem çift başlılığı ortadan kaldırıyor, bunun çok örnekleri var. Düşünsenize 7 Haziran sonrası Kılıçdaroğlu Başbakan olsaydı rüyası bile kâbus. Yeni sistemde Kılıçdaroğlu’nun yüzde 50’nin üzerine çıkması gerekiyor. Bu millet CHP’yi yakın zamanda tek başına iktidar yapmadı. Evet, çıkarsa CHP’nin şansı kalmıyor. Tek adamlıkta ne sıkıntı var. Millet kimi seçerse seçer. Mevcut sistem tıkanmıştır. Bu nedenle halkımız evet demeyi tercih edecektir. 2 yıl sonra Yatağan’da yerelde de iktidar olacağız.” Diye konuştu.

Toplantı konuşmaların ardından basına kapalı olarak devam etti.

Bu haber toplam 116 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.