Meslek örgütleri Kutlar’ı kutladılar

Ortaca ilçesinde meslek mensupları tarafından ilçede yeni göreve başlayan Mal Müdiresi Nurcan Kutlar'a hoş geldin ziyaretinde bulundu.Ortaca’da bulunan Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Ortaca İlçe temsilcisi Abidin...

Meslek örgütleri Kutlar’ı kutladılar

Ortaca ilçesinde meslek mensupları tarafından ilçede yeni göreve başlayan Mal Müdiresi Nurcan Kutlar'a hoş geldin ziyaretinde bulundu.

Ortaca’da bulunan Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Ortaca İlçe temsilcisi Abidin Akkuş ilçede faaliyet gösteren Mali Müşavir ve Muhasebeciler Kutlar'a yeni görevlerinde başarılar dilediler. Karşılıklı tanışma ile başlayan ziyaret sıcak bir ortamda devam etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Ortaca Mal Müdiresi Kutlar, Mal Müdürlüğü ve Vergi Dairesinin bir kurum olarak Mali Müşavir ve Muhasebeciler ile birlikte uyum içerisinde çalışmalarının devam edeceği ve bu çerçevede ilçede vergi mükelleflerine verilen hizmetin karşılıklı tarafların uyum içerisinde çalışması ile daha da etkin ve kesintisiz olarak sürdürülebileceğini ifade etti.

Ziyaret sırasında yeni göreve başlayan Mal Müdiresi Nurcan Kutlar ile meslek mensupları mesleğe ilişkin ortak konular ve güncel çalışma ve faaliyetlerinde paylaşma imkanı da buldular.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.