Menteşe’nin temizliği için gece gündüz çalışıyorlar

Çoğumuzun farkında olmadığı bizlerin temiz ve sağlıklı bir ortamda yaşayabilmesi için yaz kış, gece gündüz demeden Menteşe’nin sokak ve caddelerini temizliyorlar. Onlar Menteşe’nin gizli kahramanları; temizlik işçileri.İşlerini...

Menteşe’nin temizliği için gece gündüz çalışıyorlar

Çoğumuzun farkında olmadığı bizlerin temiz ve sağlıklı bir ortamda yaşayabilmesi için yaz kış, gece gündüz demeden Menteşe’nin sokak ve caddelerini temizliyorlar. Onlar Menteşe’nin gizli kahramanları; temizlik işçileri.

İşlerini severek yapan Menteşe Belediyesi Temizlik İşleri ekiplerinin tek isteği, vatandaşlarımızın yani bizlerin, çöplerimizi saatinde kapımızın önüne veya apartmanımıza ait çöp konteynırlarına bırakmamız.

Menteşe’de vatandaşların tertemiz bir güne uyanması için kentimizin dört bir yanında temizlik çalışmalarına başlayan Menteşe Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, çalışmalarına günün erken saatlerinde başlıyor. Bir ellerinde süpürge, diğerinde faraş, meydan, bulvar, cadde ve sokakları sabahın erken saatlerinden itibaren temizlemeye başlayan işçiler, temiz şehirlerin fark edilmeyen gizli kahramanlarını oluşturuyor. Sokak sokak temizlenen cadde ve yollarda Menteşeliler, her sabah tertemiz bir güne uyanıyor.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş; “Temizlik işleri ekiplerinin özverili bir şekilde çalıştığını belirterek, “Menteşe Belediyesi olarak daha sağlıklı ve temiz bir kent için temizliği, hijyeni her zaman ön plana çıkardık. Kırsal Mahallelerimiz de dahil tüm ilçemizdeki çöp konteynırları yenilendi. Bünyemizdeki 7 adet çöp toplama kamyonuna araç takip sistemi yerleştirildi. Sistem ile çöp toplama araçları uydu üzerinden izleniyor ve vatandaşların ‘çöpüm alınmadı’ gibi şikâyetlerinin önüne geçiliyor. Ekiplerimiz temiz bir kent için gece gündüz, yaz kış demeden çalışıyorlar. Temizlik işleri tüm ekibimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. İlçemiz onların özverili çalışmaları ile daha temiz ve yaşanır bir kent oluyor ”şeklinde konuştu.

Menteşe Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, merkezi yerlerde kurulan Pazar yerlerinin temizliğine ise esnafın tezgahını kaldırmasının akabinde başlıyor. Temizlik çalışmasının ardından, Pazar yerleri temizlik işleri ekipleri tarafından sabahın ilk ışıklarına kadar tazyikli suyla yıkanıyor.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.