Menteşeli Bisikletçi şampiyonadan 3 puanla döndü

Menteşe Belediyespor Bisiklet Takımı sporcusu Altan Kalay, Aydın’da düzenlenen Türkiye Yol Şampiyonası'ndan 3 puanla döndü.Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun 2016 faaliyet takviminde yer alan Türkiye Yol Şampiyonası 25-26 Haziran...

Menteşeli Bisikletçi şampiyonadan 3 puanla döndü

Menteşe Belediyespor Bisiklet Takımı sporcusu Altan Kalay, Aydın’da düzenlenen Türkiye Yol Şampiyonası'ndan 3 puanla döndü.

Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun 2016 faaliyet takviminde yer alan Türkiye Yol Şampiyonası 25-26 Haziran 2016 tarihlerinde Aydın'da gerçekleştirildi. Menteşe Belediyespor Bisiklet Takımı sporcusu Altan Kalay, Büyük Erkekler ve Master Erkekler kategorilerinde düzenlenen müsabakalar sonucunda ‘Bireysel Zamana Karşı’ etabında başarılı bir sonuç alarak kendisine ve takımına 3 puan kazandırdı.

Menteşe Belediyespor Bisiklet Takımı Sporcusu Altan Kalay’ın Türkiye Şampiyonasından puanla dönmesinin kendilerini gururlandırdığını dile getiren Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, bisiklet takımının pek çok başarıya imza atacağına inandıklarını kaydetti. Başkan Gümüş, “Belediye olarak spora ve sporcuya olan desteğimiz her branşta devam etmektedir. Bisiklette de güzel bir alt yapı oluşturduk. Takımımız azimli ve disiplinli çalışmalarının karşılığını aldıkları başarılı sonuçlarla süslemeye devam ediyor” dedi.

Bu haber toplam 53 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.