Menteşe’de yol çalışmaları sürüyor

Menteşe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kırsal mahallelerde ki yol yapım, onarım ve düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Yerkesik Mahallesi Kocataş mevkiindeki Bin 400 metrekare alana, kilit...

Menteşe’de yol çalışmaları sürüyor

Menteşe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kırsal mahallelerde ki yol yapım, onarım ve düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Yerkesik Mahallesi Kocataş mevkiindeki Bin 400 metrekare alana, kilit parke taşı döşemesi yapıldı.

Yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi veren Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, köyden mahalleye dönüşen kırsal kesimlerde yol çalışmalarının aralıksız devam ettiğini ifade etti. Başkan Gümüş, “Merkez ilçemize bağlı Yerkesik Mahallesi Kocataş Mevkii’ndeki 403-404 ve 405 numaralı sokaklara Bin 400 metrekare kilit parke taşı döşendi. Köyden mahalleye dönüşerek belediyemize bağlanan bölgelerimizde yol düzenleme, kilit parke taşı döşeme çalışmalarımız devam ediyor. Yapılan çalışmalar ile yollarımız hem araç, hem de yaya trafiği için daha güvenli hale geliyor. Hizmet için çıktığımız bu yolda, daha yaşanabilir bir Menteşe yaratmak için çalışmalarımız aralıksız devam edecek” diye konuştu.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.