Menteşe’de parklar yenileniyor

Menteşe Belediyesi tarafından kentin farklı noktalarına yapılan parklara, çocuk oyun grupları ile spor aletleri yerleştirilerek halkın kullanımına sunuluyor. Eskimiş oyun grupları ile yetişkinler için yapılan spor aletleri, yine...

Menteşe’de parklar yenileniyor

Menteşe Belediyesi tarafından kentin farklı noktalarına yapılan parklara, çocuk oyun grupları ile spor aletleri yerleştirilerek halkın kullanımına sunuluyor. Eskimiş oyun grupları ile yetişkinler için yapılan spor aletleri, yine ekipler tarafından yenileniyor.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, okulların tatile girmesiyle çocukların parklarda daha çok vakit geçirdiğini belirterek, “Parklar, çocukların oyun oynadığı, yetişkinlerin ise sosyalleşip dinlendiği ve aynı zamanda spor yaptıkları alanlar. Bu amaçla gerek kent merkezinde gerekse kırsal mahallelerimizdeki parklara çocuk oyun grupları ve yetişkinler için spor aletlerinin montajlarını yapıyoruz. Eskiyen spor aletlerini de yenileriyle değiştiriyoruz. Parkları ve sosyal donatı alanlarını yenileyerek, şehrimizin daha modern ve çağdaş bir görünüme kavuşmasını sağlıyoruz.” dedi.

Menteşe Belediyesi ekipleri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında, Gülağzı Mahallesinde 2 çocuk oyun grubu ve spor aletleri, Muslihittin Mahallesinde 1 adet çocuk oyun grubu, 1 adet basketbol sahası, Kötekli Mahallesinde 2 adet çocuk oyun grubu, Yeniköy mahallesinde 3 adet çocuk oyun grubu ve spor aletleri, Ortaköy mahallesinde 1 adet çocuk oyun grubunun montajları yapılmaya devam ediyor. Düğerek Mahallesindeki 2 adet, Akçaova Mahallesi 1 ve Emek Sitesindeki 1 olan spor aletleri de yenileniyor.

Ayrıca Belediye Parkı, Mevhibe İnönü Parkı, Menteşe Belediyesi Çocuk Bilim Parkı, Akyol Parkı, Bayır Cumhuriyet Parkı, Nazım Hikmet Parkı, Menteşe Çiçek Bahçesi ile Emek Sitesi ve Toki Konutlarındaki park ve yeşil alanlara çocuklar için trambolin, tilt (ışık yarışı) ve strest topu oyun gruplarının da montajları yapılıyor.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.