Menteşe’de kanalizasyon çalışmaları sürüyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde kanalizasyon alt yapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Menteşe ilçesinde kanalizasyon altyapısı bulunmayan mahalle ve sokaklarda...

Menteşe’de kanalizasyon çalışmaları sürüyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde kanalizasyon alt yapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Menteşe ilçesinde kanalizasyon altyapısı bulunmayan mahalle ve sokaklarda çalışmalarına devam eden MUSKİ ekipleri tarafından, son olarak Orhaniye Mahallesi 141. sokakta yeni kanalizasyon hattı çekildi.

Konu ile ilgili olarak Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden şu açıklamalara yer verildi: “Menteşe ilçesinde kanalizasyon alt yapı sistemi bulunmayan mahalle ve sokaklarda MUSKİ ekipleri hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Orhaniye Mahallesi’nde bağlı 141. sokakta uzun yıllardır kanalizasyon hattı mevcut değildi. Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Orhaniye Mahallesi’nde kanalizasyon hattı bulunmayan sokaklar için plan ve programlar hazırlanarak çalışmalara başlandı. Yapılan çalışmalar sonucunda mahalle sakinleri, dayanıklı ve dünya standartlarına uygun, uzun yıllar güvenle kullanacakları kanalizasyon alt yapı sistemine sahip oldular.”

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.