Menteşe’de kadro sevinci

Menteşe Belediyesi’nde 466 geçici işçi kadro sevinci yaşıyor. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, kadroya geçen işçilerle bir araya gelerek sevinçlerini paylaşırken, geçen 4 yıl içindeki emeklerinden dolayı işçilere...

Menteşe’de kadro sevinci

Menteşe Belediyesi’nde 466 geçici işçi kadro sevinci yaşıyor. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, kadroya geçen işçilerle bir araya gelerek sevinçlerini paylaşırken, geçen 4 yıl içindeki emeklerinden dolayı işçilere teşekkür etti.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 696 sayılı kanun hükmünde kararname gereğince, belediyeye daimi işçi olarak geçiş yapan personeliyle bir araya geldi. Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezindeki buluşmada belediye çalışanlarının 1 Nisan tarihi itibariyle geçişlerin tamamlandığını belirten Başkan Gümüş, “ Değerli arkadaşlar, 696 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname gereğince, belediyelerde taşeron işçi olarak çalışan işçilerin daimi işçi olarak çalışmasını öngören kanun çıktı. Bizler de bu noktada çalışmalarımızı yaptık. Sınavlara girdiniz, güvenlik soruşturmasından geçtiniz. 466 taşeron işçimizin yani sizlerin, belediyemizce kurulan Menteşe Belediyesi Personel Şirketine geçişleriniz 1 Nisan 2018 tarihi itibariyle tamamlandı. Belediyemizde daha önceden çalışan tüm işçi kardeşlerimiz, yeni kurulan şirketimize geçişleri yapılmıştır. Hem sizlere, hem de bizlere hayırlı uğurlu olsun. ” dedi.

Belediye çalışanlarına bugüne kadar vermiş olduğu emekleri için teşekkür eden Başkan Gümüş, “Maaş promosyonlarıyla ilgili olarak da Cuma günü ihaleye çıkacağız. En yüksek promosyonu verecek olan bankayla yapılacak sözleşme ile de hesaplarınıza maaş promosyonlarınız yatacaktır. Artık sizler de memur arkadaşlarımız gibi maaş promosyonu alabileceksiniz. Sevgili arkadaşlar, Nisan ayı itibariyle 4’üncü yılımıza girdik. Biz sizlerle birlikte bir aileyiz. Hem de büyük bir aile. 4 yıllık süre içerisinde çok emek verdiniz. Çok çalıştınız. Gece gündüz demeden belediyemiz için, Menteşe halkı için çalıştınız, çabaladınız. Aynı azim ve güçle bundan sonra da birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar vermiş olduğunuz emekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepimize tekrar hayırlı olsun.“ dedi.

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.