Menteşe parklarına düzenleme

Menteşe Belediyesitarafından yapılan peyzaj çalışmaları ile parklar, daha estetik ve çağdaş bir görünüme kavuşuyor. Kent merkezindeki İnsan Hakları Parkıyla devam edilen peyzaj çalışmaları,vatandaşların da büyük beğenisini...

Menteşe parklarına düzenleme

Menteşe Belediyesitarafından yapılan peyzaj çalışmaları ile parklar, daha estetik ve çağdaş bir görünüme kavuşuyor. Kent merkezindeki İnsan Hakları Parkıyla devam edilen peyzaj çalışmaları,vatandaşların da büyük beğenisini topluyor.

Parkların halkın her kesiminin bir arada olduğu sosyal alanlar olduğunu belirten Başkan Gümüş, “Parklar hem çocukların, hem de yetişkinlerin vakit geçirdiği en sosyal alanların başında geliyor. Çarşı içerisinde bulunan İnsan Hakları Parkımız da esnafımızın ve vatandaşlarımızın en çok kullandığı parklardan bir tanesi. Bu anlamda Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizce İnsan Hakları Parkımızın çimleri yenileniyor, mevsimlik çiçeklerle süsleniyor. Çöp kutularının değiştirildiği, oturma gruplarının bakım ve onarımlarının yapıldığı parkımızda yabani otlarında temizliği yapılıyor. Parkımız, peyzaj çalışması tamamlandığı zaman çok daha estetik bir görünüme kavuşacak.” dedi.

Menteşe Belediyesi’nin parklarda yapmış olduğu peyzaj çalışmaları doğaya, çevreye ve yeşile olan duyarlılığından dolayı vatandaşlarında takdirini görüyor.

Bu haber toplam 83 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.