Menteşe 'nin Örnek Öğrencileri ödüllendirildi

Menteşe İlçesi yürütülmeye başlanan ”Menteşe ‘nin Örnek Öğrencileri” isimli proje kapsamında Menteşe İlçesinin örnek öğrencileri 3.kez ödüllendirildiler.Menteşe İlçesi, ilçede gerçekleştirilen önemli ve anlamlı...

Menteşe 'nin Örnek Öğrencileri ödüllendirildi

Menteşe İlçesi yürütülmeye başlanan ”Menteşe ‘nin Örnek Öğrencileri” isimli proje kapsamında Menteşe İlçesinin örnek öğrencileri 3.kez ödüllendirildiler.

Menteşe İlçesi, ilçede gerçekleştirilen önemli ve anlamlı projelerle seçkinliğini korumaya devam ediyor. Özellikle de eğitim ve öğretim alanında gerçekleştirilen projelere her geçen gün yenileri eklenirken, vatandaşların da haklı takdiri toplanıyor. Bilindiği gibi Menteşe İlçe Kaymakamlığı ‘nın himayesinde ”Menteşe ‘nin Örnek Öğrencileri” isimli proje hazırlanarak İlçenin sevilen ve başarılı Kaymakamı Caner Yıldız ' ın uygun görüşleri yürütülmesine başlanılmıştı.

Menteşe Kaymakamlığı 'nın himayelerinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ‘nün koordinesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa hazırlanarak yürütülen proje kapsamında Menteşe İlçesi 'nde eğitim ve öğretimlerini sürdürmekte olan öğrenciler 3. kez ödüllendirildiler. Menteşe ‘nin Örnek Öğrencileri isimli proje ile ilgili olarak düzenlenen törende Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şen ve Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ‘ın yanı sıra davetli de hazır bulundular.

Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız 'ın iyi dileklerinin de iletildiği ödül töreninde öğrencilere Muğla Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya 'nın gönderdiği kiyaplar ve özel olarak hazırlanan Kanka Polis Madalyaları takdim edildi. Menteşe ilçesinde bulunan orta okul, lise ve dengi okullardan belirlenen toplam 49 öğrenci kendileri için özel olarak düzenlenen törende ödüllerini aldılar..

Bu haber toplam 138 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.