Menteşe kırsalında yol çalışmaları sürüyor

Menteşe Belediyesi, köyden mahalleye dönüşerek kendisine bağlanan belde ve köylere hizmet götürme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.  Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Yenice Mahallesinde...

Menteşe kırsalında yol çalışmaları sürüyor

Menteşe Belediyesi, köyden mahalleye dönüşerek kendisine bağlanan belde ve köylere hizmet götürme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.  Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Yenice Mahallesinde yol düzenleme ve yenileme çalışmaları sürüyor.

Yapılan çalışmalar ile ilgili olarak bilgi veren Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Menteşe’ye bağlanan 66 mahallede yol yapım çalışmaları, camilerin bakımı onarım ve temizliği, köprü, muhtarlık binaları ve okulların tamiratları, mezarlıkların temizliği, modern yeni tuvaletler, park ve bahçelerin çevre düzenlemeleri gibi hizmetlerin düzenli olarak yapıldığını söyledi.

Yenice Mahallesinde yol yenileme ve düzenleme çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Başkan Gümüş, “Yenice Mahallemizde daha önce yaptığımız su tahliye kanalları ve 130 metre uzunluğundaki yağmur suyu drenaj hattı döşeme çalışması ile bazı vatandaşların evlerini su basmasından kurtarmıştık. Şimdi de aynı bölgede yol düzenleme çalışması yapıyoruz. Çalışma ile bölgedeki yaklaşık Bin metrekare alana kilit parke taşı döşeniyor ve yollar düzenlenerek vatandaşımızın hizmetine hazır hale getiriliyor. Hizmet için çıktığımız bu yolda temel amacımız vatandaşlarımızın yaşam konforunu arttırmaktır” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 34 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.