Menteşe 'de Bayan Polisler Unutulmadı

Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü 'nde görevli bayan memurları makamında kabul ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü 'nü kutladı.8 Mart Dünya Kadınlar Günü birbirinden farklı etkinliklerle gerek...

Menteşe 'de Bayan Polisler Unutulmadı

Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü 'nde görevli bayan memurları makamında kabul ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü 'nü kutladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü birbirinden farklı etkinliklerle gerek ülkemizde gerek ise diğer birçok ülkede kutlandı. Kutlamalardan birisi de Muğla İli Menteşe İlçesinde gerçekleştirildi.

Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü 'nde görev yapan bayan memurları İlçe Kaymakamı Caner Yıldız makamında kabul ederek, kendilerinin bu anlamlı günlerini kutladı. Menteşe İlçe Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen etkinlikte İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ve Komiser Hamdi Bey Polis Merkezi Amiri Adil Haçan da hazır bulundu. Muğla İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya 'nın iyi dileklerinin de bayan polis memurlarına iletildiği etkinlikte İlçe Kaymakamı Caner Yıldız İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından özel olarak hazırlatılan yaş pastayı bayan memurlar ile beraber kesti.

Bayan memurlar bu anlamlı günde hatırlanmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını dile getirirken, yine Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından özel olarak mermer üzerine hazırlatılan plaketler, İlçe Kaymakamı Caner Yıldız tarafından bayan memurlara takdim edildi.

Bu haber toplam 228 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.