Menteşe Belediyesi’nden öğrencilere yemek

Menteşe Belediyesi sosyal proje kapsamında kayıt yaptıran Açıköğretim öğrencilerine pide ve ayran ikramında bulundu. Kayıt sırasında şaşkınlıklarını gizleyemeyen öğrenciler, daha sonra Menteşe Belediyesi’nin bu uygulamasına...

Menteşe Belediyesi’nden öğrencilere yemek

Menteşe Belediyesi sosyal proje kapsamında kayıt yaptıran Açıköğretim öğrencilerine pide ve ayran ikramında bulundu. Kayıt sırasında şaşkınlıklarını gizleyemeyen öğrenciler, daha sonra Menteşe Belediyesi’nin bu uygulamasına teşekkür ettiler.

Menteşe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü görevlileri Açık Öğretim Fakültesi Yayın ve Satış Bürosu önünde bekleyen öğrencilere, pide ve ayran ikramında bulundular. Uzun kuyrukların oluştuğu büro önünde Menteşe Belediyesi görevlilerini gören öğrenciler önce şaşkınlıklarını gizleyemediler. Daha sonra Belediye görevlilerinin pide ve ayran ikramını gören öğrenciler Belediye çalışanlarına teşekkür ettiler. Uzun kuyrukların oluştuğu sırada beklemekten yorulan bazı öğrencilerin, “Saatlerdir burada bekliyoruz. Bir yandan işlerimizden oluyor, bir yandan da aç ve susuz bekliyoruz. Dünde yağmurun altında bekledik.  Menteşe Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. İlk önce çok şaşırdık. Çünkü daha önce böyle bir şey görmediğimiz için bu durum bizi çok şaşırttı. Başkanımıza ve Menteşe Belediyesine çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştular.

Bu haber toplam 69 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.