Menteşe Belediyesi’nden öğrencilere Dayanışma Çantası

Menteşe Belediyesi sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor. Bu kapsamda Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, ilkokula başlayacak çocuklara içerisinde defter, silgi, kalem, etiket, kalemlik ve boya kalemleri gibi kırtasiye malzemeleri...

Menteşe Belediyesi’nden öğrencilere Dayanışma Çantası

Menteşe Belediyesi sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor. Bu kapsamda Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, ilkokula başlayacak çocuklara içerisinde defter, silgi, kalem, etiket, kalemlik ve boya kalemleri gibi kırtasiye malzemeleri olan dayanışma çantalarından hediye etti.

Kıran Mahallesi İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilere dayanışma çantası hediye eden Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, projeyle her yıl eğitim - öğretim döneminin başında çocuklara dayanışma çantalarından hediye ettiklerini söyledi. Başkan Gümüş, “Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Onların Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan, aydınlık bireyler olarak yetişmeleri için eğitim alırlarken hiçbir eksikle karşılaşmalarını istemeyiz. Her çocuğumuzun kalemi, defteri, silgisi başta olmak üzere eğitimi için gerekli malzemeleri bu çantalarımızda var. Tüm Menteşe’de yürüttüğümüz proje ile bine yakın çocuğumuza dayanışma çantalarından hediye ediyoruz. Her eğitim öğretim yılı başında, dayanışma çantası projemizi hayata geçirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Gümüş, Kıran İlkokulunda öğrenim hayatına başlayan çocuklarla yakından ilgilenerek, başarılar diledi.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.