Menteşe Belediyesi’nden Kurumsal Gelişim eğitimi

Menteşe Belediyesi Etüd Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve organize edilen, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) destekli “Sürekli Kurumsal Gelişim Eğitimleri” adlı seminer, Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi Nail...

Menteşe Belediyesi’nden Kurumsal Gelişim eğitimi

Menteşe Belediyesi Etüd Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve organize edilen, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) destekli “Sürekli Kurumsal Gelişim Eğitimleri” adlı seminer, Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi Nail Çakırhan Salonu’nda verildi. Seminere personel ve birim müdürlerinin yanı sıra, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve Başkan Yardımcıları da katıldı.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, eğitim seminerleri hakkında yaptığı açıklamada, “Personelimizin motivasyonu, vatandaşlarımız ile olan etkili iletişimini arttırmak ve farkındalık yaratmak amacıyla başladığımız eğitim seminerlerimiz devam ediyor. “Gülümsemenin Büyüsü” adlı seminer ile başlayan “Sürekli Kurumsal Gelişim Projesi”, belediyemizin psikoloğu tarafından verilen “Öfke Kontrolü ve Vatandaşa Geri Bildirim Verme” eğitimleri ile devam etti. Şimdi de personelimize, birim müdürlerimize ve bizlere kapsamlı bir eğitim daha verildi. Hem bilgilendirici hem de yoğun iş temposundan bizleri uzaklaştırıp eğlendiren bu tür eğitimleri, faydalı olacağı bilinciyle sürekliliğini koruyarak devam ettireceğiz” dedi.

Menteşe Belediyesi tarafından “Sürekli Kurumsal Gelişim Eğitimleri” projesi kapsamında “Gülümsemenin Büyüsü” adlı seminerden 160 personel, “Öfke Kontrolü ve Vatandaşa Geri Bildirim Verme” eğitimlerinden 150 personel yararlandı. Son olarak Yönetim Koçu Taşkın Tahmaz tarafından verilen “Sürekli Kurumsal Gelişim Eğitim” seminerinden, 40 personele ile beraber 20 üst düzey yönetici faydalandı. Profesyonel yönetici eğitimi de verilen seminerde Başkan Gümüş ve beraberindekiler, yönetim becerileri üzerine stratejik oyunlar oynayarak, seminer boyunca hem bilgilenip hem de eğlendiler.

Seminer sonunda tüm katılımcılara “Sürekli Kurumsal Gelişim Eğitimleri Sertifikası” verildi.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.