Menteşe Belediyesinden her gün 2 bin kişilik iftar

Menteşe Belediyesi tarafından eski garaj alanına kurulan iftar çadırı her gün dolup taşıyor. Günde 4 değişik yemeğin çıktığı iftar çadırı Ramazan ayının ilk gününden bu yana vatandaşların yoğun ilgisiyle devam ediyor.Hayırsever...

Menteşe Belediyesinden her gün 2 bin kişilik iftar

Menteşe Belediyesi tarafından eski garaj alanına kurulan iftar çadırı her gün dolup taşıyor. Günde 4 değişik yemeğin çıktığı iftar çadırı Ramazan ayının ilk gününden bu yana vatandaşların yoğun ilgisiyle devam ediyor.

Hayırsever vatandaşların katkısı ile kaynayan kazanlar Ramazan ayının son gününe kadar devam edecek. Hayırseverlerin iftar menüsü için adeta yarıştığını belirten Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Ramazan ayı, insanların hem ibadetlerini daha yoğun olarak yerine getirdikleri, hem de ihtiyaç sahiplerinin halini daha iyi anlayarak, daha çok yardım eli uzattıkları bir ay olması nedeniyle müstesna bir ay. Bizde Menteşe Belediyesi olarak Ramazan ayında her gün bir hayırseverimizin sağladığı erzakla, geleneksel iftar çadırımızı kurarak, halkımıza iftar yemeği veriyoruz. Ramazan ayı boyunca açık kalacak iftar çadırımızda her gün, 2 bin kişiye Menteşe Belediyesi olarak 4 çeşit iftar yemeği vereceğiz” dedi.

Bu haber toplam 314 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.