“Menteşe Belediyesi Sizi Dinliyor”

Menteşe Belediyesi’nin vatandaşlarına daha hızlı, etkin ve kaliteli hizmet sunmak, adına başlattığı “Menteşe Belediyesi Sizi Dinliyor” projesi, pazaryerinde başladı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği proje kapsamında Başkan...

“Menteşe Belediyesi Sizi Dinliyor”

Menteşe Belediyesi’nin vatandaşlarına daha hızlı, etkin ve kaliteli hizmet sunmak, adına başlattığı “Menteşe Belediyesi Sizi Dinliyor” projesi, pazaryerinde başladı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği proje kapsamında Başkan Gümüş, vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve isteklerini dinledi.

Belediye ile vatandaşlar arasındaki iletişimi kuvvetlendirmek, istek ve şikayetleri daha hızlı almak ve zamanında çözüm üretmek için hizmete sunulan “Menteşe Belediyesi Sizi Dinliyor” projesi ile Başkan Gümüş, Menteşeliler ile bir araya geldi.

Menteşelilerin yoğun ilgi gösterdiği “Menteşe Belediyesi Sizi Dinliyor” projesi kapsamında vatandaşlarla tek tek ilgilenen Başkan Gümüş, “Belediyemize gelemeyen, talep ve isteklerini iletemeyen vatandaşlarımızın biz ayağına gidelim, hizmeti biz götürelim istedik. Bu amaçla başlattığımız projemiz ile belediyemiz ve vatandaşlarımız arasında bir çözüm köprüsü kurduk. “Menteşe Belediyesi Sizi Dinliyor” ile vatandaşlarımızla bir araya geliyor, şikayetlerini, isteklerini tek tek not alarak, daha hızlı ve kaliteli bir çözüm üretiyoruz. Ayrıca vatandaşlarımızı ilçemizde yapılan hizmetler hakkında yetkili ve sorumlu kurumlar hakkında bilgilendiriyor, daha sağlıklı iletişim kurmalarını sağlıyoruz. Bugün pazaryerimizde başlattığımız projemizi diğer mahallelerimizde de devam ettirip, vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz.” dedi.

Vatandaşların talep ve istek ve şikayetlerine daha hızlı ve kaliteli çözüm üretmek adına başlatılan “Menteşe Belediyesi Sizi Dinliyor” projesi Menteşelilerin yoğun ilgisini gördü.

Bu haber toplam 49 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.