Menteşe Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı

Yerel seçimlerin ardından oluşan Menteşe Belediye Meclisi, Bahattin Gümüş başkanlığında ilk toplantısını yaptı.Yerel seçimlerin ardından oluşan Menteşe Belediye Meclisi, Bahattin Gümüş başkanlığında ilk toplantısını...

Menteşe Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı

Yerel seçimlerin ardından oluşan Menteşe Belediye Meclisi, Bahattin Gümüş başkanlığında ilk toplantısını yaptı.

Yerel seçimlerin ardından oluşan Menteşe Belediye Meclisi, Bahattin Gümüş başkanlığında ilk toplantısını yaptı. CHP’den 16, AKP’den 6, MHP’den ise 3 belediye meclis üyesi seçimler sonrasında Konakaltı Kültür Merkezi toplantı salonunda yapılan ilk toplantıda hazır bulundu.

İlk meclis toplantısında yapılan gizli oylama sonucunda 1. Başkan vekilliğine Cumhur Çoban, 2. Başkan vekilliğine Salih Soykan, Meclis katip üyeliklerine Gonca Köksal Kılınç, Nail Kızıl, encümen üyeliklerine de Celal Orhan ve Leyla Ersöz seçildi. Açık oylama ile yapılan diğer seçimler sonucunda ise İmar Komisyonu üyeliklerine Ulaş Dural, Gonca Köksal Kılınç, Gökay Çakmak, Özer Kolcuoğlu, Aylin Argen, Çevre ve Sağlık Komisyonu üyeliklerine Ruşit Öztürk, Umut Barış Baykara, Şahin Kırkan, Miraç Özcan, Eray Çiçek, İnceleme Komisyonu üyeliklerine Nevzat Sarıçoban, Hakan Ünsal, Tuncay Onargan, Osman Osman, Miraç Özcan, Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliklerine de Nail Kızıl, Mustafa Yörük, Murat Gökalp, Özlem Özden Dural ve Salih Soykan seçildi.

Toplantı öncesi Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve belediye meclis üyeleri Atatürk Anıtı’na çelenk sundular.

Bu haber toplam 143 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.