MARMARİS’TE FIRTINA ETKİLİ OLDU

Muğla’nın Marmaris ilçesinde dün akşam başlayan fırtına ve yağış hayatı olumsuz etkiledi.Marmaris’te dün akşam saatlerinde başlayan lodosun hızı gece boyunca 60 kilometreyi buldu. Fırtına ile birlikte aralıklarla devam...

MARMARİS’TE FIRTINA ETKİLİ OLDU

Muğla’nın Marmaris ilçesinde dün akşam başlayan fırtına ve yağış hayatı olumsuz etkiledi.

Marmaris’te dün akşam saatlerinde başlayan lodosun hızı gece boyunca 60 kilometreyi buldu. Fırtına ile birlikte aralıklarla devam eden sağanak yağmur bölgeye metrekarede 36 kilogram yağış bıraktı.Lodos nedeniyle Belediye Halk plajının açığında demirli 9 metrelik yelkenli bir tekne karaya sürüklendi. Kordon caddesinde ise gece eğlendikten sonra teknelerine dönen çiftin fırtına nedeniyle tekneye güçlükle çıkmaları kameralara yansıdı. Yat limanında bazı işyerlerinin sandalye ve masaları devrilirken, balıkçı barınağında 2 tekne aşırı yağmur nedeniyle su alarak batma tehlikesi geçirdi. Sabah saatlerinde etkisini yitiren kuvvetli lodos yerini sakin bir havaya bıraktı.

Marmaris Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre, fırtına ve yağışın yarın öğle saatlerine kadar devam edeceği bildirildi.

Bu haber toplam 44 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.