Marmaris ünlülerin buluşma noktası olacak

Marmaris Ramazan Bayramında Avrupa’nın en iyi Beach Clubı iddasıyla ICON Beach’ hizmete sokmaya hazırlanırken, dünyanın en prestijli mutfak ödülü olan Michelin ödüllü dünyaca ünlü İtalyan aşçı Enzo Crimeli’de açılış...

Marmaris ünlülerin buluşma noktası olacak

Marmaris Ramazan Bayramında Avrupa’nın en iyi Beach Clubı iddasıyla ICON Beach’ hizmete sokmaya hazırlanırken, dünyanın en prestijli mutfak ödülü olan Michelin ödüllü dünyaca ünlü İtalyan aşçı Enzo Crimeli’de açılış öncesi hazırlıklar için Marmaris’e geldi.

Marmaris turizminin lokomotiflerinden Sentido Orka Lotus Beach Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Caner Torunoğulları ve ünlü besteci şarkıcı ve aranjör Sinan Akçıl, Ramazan Bayramı’nın 1. günü açılışını yapacakları IKON Beach Club mutfağını, Michelin ödüllü dünyaca ünlü İtalyan aşçı Enzo Crimeli’ye teslim etti.

Marmaris’in İçmeler Beldesi mahallesinde, Sentido Orka Lotus Beach Hotel sahilinde yapımı tamamlanan IKON Beach Club tanıtım toplantısında basına bilgi veren Sinan Akçıl; ICON Beach’in Avrupa’nın en büyük, en güzel, en ünlü” işletmesi olacağı iddiasında bulundu. Akçıl ayrıca; “Açılışımızdan itibaren her hafta en ünlü en popüler isimler, ICON Beach’da ’da sahne alacak. İnanın Türkiye’nin tüm sahillerine gittim, sahne Aldım. Ona göre Marmaris’in en güzel sahilinde bulunan ICON gibisini görmedim. ICON beach; sadece güneşi denizi müziğiyle değil, mutfağıyla da Avrupa’nın en ünlüsü olacak. Mutfağımızı dünyanın en prestijli mutfak ödülü olan Michelin ödüllü dünyaca ünlü İtalyan aşçı Enzo Crimeli’ye teslim ettik. Enzo’nun mutfağında hazırlanan yiyecekleri abartmak bile gereksiz, çünkü enfes ötesi. Özelikle İtalyan usulü pizzaların lezzetini daha öncesinden hatırlayamıyorum.

Turizmci Caner Torunoğulları da Marmaris’in doğal güzellikleriyle diğer turizm yörelerine göre daha çok tercih edilen bir yöre olduğuna dikkat çekerek; “Marmaris’in, Bodrum’dan, Çeşme’den neyi eksik? Eksiği yok tabii fazlası var. O halde çok daha iyi bir marka olmamız gerekli. Biz de Marmaris’e yakışır bir marka oluşturmak amacıyla yola çıktık. Marmaris’e kazandıracağımız ICON Beach sadece Türkiye’nin değil, Avrupa’nın da tercih edilen en popüler mekanı olacak.” dedi.

Mıchelın Ödülü Enzo’da

ICON Beach Club’ın mutfağı; 12 yaşında bulaşıkçı olarak girdiği mutfakta, 48 yıldır çalışan sadece dünyanın en prestijli şeflerine verilen ‘Michelin Yıldızı’ ödüllü İtalyan aşçı Enzo Crimeli’ye teslim edilmiş. Dünyanın en ünlü restoranlarında çalışan Enzo, 1989’da “Avrupa Şampiyonu olarak, Şeflerin Şefi ünvanını da sahip.

Bu haber toplam 122 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.