Marmaris, sporla dolu dolu

Marmaris, Mart ayına sporla veda ederken, Nisan’ı da sporla karşılayacak. Marmaris Belediyesi ve Uzunetap işbirliğiyle bu yıl 3.’sü düzenlenecek RunMarisRun Yarı Maratonu ve 2’si düzenlenecek Freeathlon Fun-Race 7’den, 70’e...

Marmaris, sporla dolu dolu

Marmaris, Mart ayına sporla veda ederken, Nisan’ı da sporla karşılayacak. Marmaris Belediyesi ve Uzunetap işbirliğiyle bu yıl 3.’sü düzenlenecek RunMarisRun Yarı Maratonu ve 2’si düzenlenecek Freeathlon Fun-Race 7’den, 70’e herkesi sporla buluşturacak.

RunMarisRun / Marmaris Yarı Maratonu

Uzunetap tarafından Marmaris Belediyesi işbirliği ile ilk defa 2016 yılında düzenlenen RunMarisRun Yarı Maratonu, bu yıl üçüncü kez 1 Nisan 2018 tarihinde 7’den 70’e herkesi sporla buluşturucak. 21,1 km (Yarı maraton), 10km, 5km, 2km (Halk koşusu) ve çocuklar için 0,5 km MiniMaris kategorileri ile koşulacak yarış öncesinde düzenlenecek konserler, makarna partisi ve birbirinden keyifli aktiviteler ile spor ve eğlence dolu bir haftasonu Marmarislileri bekliyor olacak.

Freeathlon Fun-Race Marmaris

Sporun en keyifli branşlarını bir araya getiren Freeathlon Fun-Race ile doyasıya spor ve eğlence deneyimi sunacak. Freeathlon Fun-Race 2018’de 31 Mart tarihinde Marmaris D-Resort Grand Azur'da gerçekleşecek. Sporcular 0,5 km yüzme, 15 km bisiklet, 5 km’lik koşu parkurlarını içeren yarışta bireysel ya da takımlardan oluşacak bayrak yarışı kategorilerinde yarışabilecek. Aynı zamanda “Fun-Race Kids” macera yarışı ile çocuklar da bu maceraya ortak olacak. Yarış öncesinde düzenlenecek birbirinden keyifli aktiviteler ile spor ve eğlence dolu bir hafta sonu yaşanacak.

Bu haber toplam 66 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.