Marmaris Bisiklet yolunu Thomas Cook tanıtacak

Marmaris Belediyesi tarafından hayata geçirilen bisiklet yolları dünyaca ünlü seyahat firması Thomas Cook’un tanıtım kataloğuna girdi.Marmaris Belediyesi tarafından ilçede hayata geçirilen bisiklet yollarının tanıtımı dünyaca...

Marmaris Bisiklet yolunu Thomas Cook tanıtacak

Marmaris Belediyesi tarafından hayata geçirilen bisiklet yolları dünyaca ünlü seyahat firması Thomas Cook’un tanıtım kataloğuna girdi.

Marmaris Belediyesi tarafından ilçede hayata geçirilen bisiklet yollarının tanıtımı dünyaca ünlü turizm seyahat acentası Thomas Cook tarafından tanıtılacak. Seyahat firması Marmaris Bisiklet yollarını ilk olarak İsveç’te tanıtacak. Tanıtım çalışması diğer İskandinav ülkelerinde de gerçekleşecek.

Marmaris Belediyesi Özel Kalem Müdürü Sedat Kirt, konuyla ilgili açıklama yaptı. Kirt, “Dünyaca ünlü Thomas Cook firması İskandinav Bölgesi’nde Marmaris bisiklet rotalarını tanıtım kataloğuna aldı. Bu milyonlarca insana bu firma sayesinde ulaşmamız demek. İlk olarak İsveç’te tanıtılmaya başlandı. Önümüzdeki günlerde Norveç, Danimarka ve Finlandiya’da da tanıtım yapılacağına inanıyoruz. Bu bizim ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu gösteriyor. Marmaris’te bisiklet turizmine yaptığımız yatırımın olumlu sonuçlarını önümüzdeki birkaç yıl içinde fazlasıyla alacağımızı düşünüyoruz” dedi.

Yılın bisiklet rotalarına aday gösterildi

Bisiklet yollarıyla ilgili bir önemli gelişme de Hollanda’da yaşandı. Marmaris Bisiklet yollarının Hollanda’da yılın bisiklet rotalarına aday gösterildiği açıklandı. 9-13 Ocak tarihlerinde Hollanda’nın Utrecht kentinde düzenlenecek Hollanda Bisiklet ve Yürüyüş fuarına kapsamında düzenlenen yarışma için adaylıkla ilgili dosyanın teslim edilmesi ve görüşmelerin yapılması amacıyla Özel Kalem Müdürü Sedat Kirt önümüzdeki günlerde Utrecht’e gidecek. (İHA)

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.