Makam odasının kapısını söktü

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile Milas AK Parti İlçe Başkanlığına seçilen Fahri Acar'ın ilk icraatı parti binasında makam odasının kapısını sökmek oldu. Makam odasının kapısını söken Başkan Acar, “İsteyen...

Makam odasının kapısını söktü

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile Milas AK Parti İlçe Başkanlığına seçilen Fahri Acar'ın ilk icraatı parti binasında makam odasının kapısını sökmek oldu. Makam odasının kapısını söken Başkan Acar, “İsteyen istediği şekilde görüş fark etmeksizin gelebilir" dedi.

AK Parti Milas İlçe Başkanı Fahri Acar, halka ve partililere kulak verdi. Başkan Acar, göreve başladığında ilk iş olarak başkanlık makam odasının kapısını söktü.

Milaslılara her daim kapısının açık olduğunu ifade eden Başkan Acar, “Halkımızdan ve partililerimizden gelen öneriler üzerine, ilk iş olarak başkan odasının kapısını söktük. İsteyen istediği şekilde görüş fark etmeksizin gelip görüşebilir, istediği zaman odaya girebilir. Halkımızdan gizli saklımız olmadan, kapılarımızı sonuna kadar Milaslı vatandaşlarımıza açtık. Milas halkımıza hayırlı olsun.” diye konuştu.

Başkan Acar’ın bu hareketi, herkes tarafından büyük takdir topladı.(İHA)

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.