Maç sonunda ortalık karıştı

Muğla Süper Amatör Lig takımlarından Yatağanspor, sahasında Yeni Milasspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından soyunma odasında futbolcular arasında çıkan kavgaya polis müdahale etti.Muğla Süper Amatör Lig’in...

Maç sonunda ortalık karıştı

Muğla Süper Amatör Lig takımlarından Yatağanspor, sahasında Yeni Milasspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından soyunma odasında futbolcular arasında çıkan kavgaya polis müdahale etti.

Muğla Süper Amatör Lig’in üst sıralarında yer alan Yatağanspor, Yeni Milasspor ile karşı karşıya geldi. Yatağan Kaya Köstepen Şehir Stadyumu’ndaki maça, Antrenör Hüseyin Çolak yönetiminde çıkan Yatağanspor; Hüseyin, Çağrı, Hakan, Onur, Gökhan, Soner, Berat, Ahmet, Süleyman, Sedat, Volkan on biri ile çıktı. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği maçın ilk yarısı 0-0’lık skorla tamamlandı. Grubun üçüncü sırasında yer alan Yatağanspor karşılaşmanın 70. dakikasında Süleyman golüyle öne geçti. Karşılaşmanın ikinci yarısının uzatma dakikalarında, Yeni Milasspor attığı golle skora eşitlik getirdi.

Gergin geçen karşılaşmanın ardından saha karıştı. İddiaya göre, Yeni Milassporlu oyuncuların soyunma odasının camını kırmasının ardından iki takım arasında gerginlik yaşandı. Yatağansporlu oyuncuların Yeni Milassporlu oyuncuların bulunduğu soyunma odasına doğru yürümeleri ile maçı izleyen taraftarlar da saha kenarındaki tel örgülere geldiler. Karşılaşmada görev alan polisler, biber gazı kullanarak oyuncuları uzaklaştırmaya çalıştı. Maç sonu çıkan olaylarda Yatağan Belediye Başkanı ve Yatağanspor Kulübü Başkanı Hasan Haşmet Işık da futbolcular ve taraftarları sakinleştirmek için çaba sarf etti. Çıkan olaylardan sonra Yeni Milassporlu futbolcular, takım aracı ile polis gözetiminde Yatağan’dan çıkış yaptı.

Bu haber toplam 55 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.