Levent Börek Muğla’nın beğenisine sunuldu

Türkiye genelinde 50’ye yakın şubesi bulunan ve 3 ayrı peynirden yapılması nedeniyle özel bir lezzeti bulunan Levent Börek Muğla şubesi açıldı. İş yerlerinde yüzde 80 kadınları çalıştıran Levent Börek temsilcileri, özellikle...

Levent Börek Muğla’nın beğenisine sunuldu

Türkiye genelinde 50’ye yakın şubesi bulunan ve 3 ayrı peynirden yapılması nedeniyle özel bir lezzeti bulunan Levent Börek Muğla şubesi açıldı. İş yerlerinde yüzde 80 kadınları çalıştıran Levent Börek temsilcileri, özellikle Muğlalı kadınlara istihdam sağlamaya önem veriyor.

Muğla merkez, Fethiye ve Marmaris’te şubeleşen Levent Börek, Muğla’da açtıkları iş yerlerlerinde 6 kadın ve 1 erkek çalışan istihdam ediyor. İş yerlerinde kullanılan tüm ekipmanları Muğla’daki şirletlerden tedarik eden Levent Börek temsilcileri, her konuda Muğlalı vatandaşların kalkınması için özen gösterdiklerini vurguladı.

“MUĞLA İNSANI KALKINSIN DİYE”

Levent Böreğin şube ortaklarından Bülent Özcan, Muğla’da Levent Böreğin çok sevileceğini belirterek; “Muğla’da yaşadığımız için Levent Böreği Muğla’ya getirmek istedik. Dr. Cüneyt Özcan abimle birlikte Fethiye, Marmaris ve Muğla’da açıyoruz. Çalışanlarımızın yüzde 80’i kadın. 6 personel kadın ve 1 personel erkek. Ağırlıklı olarak gıda konusunda kadınlar daha hassas oluyorlar ve elleri de daha yatkın oluyor. O nedenle kadınlarla çalışmayı tercih ettik. Bu şekilde kadın istihdamına da destek vermiş oluyoruz. Özellikle de Muğla’da yaşayan Muğlalı kadınları tercih ediyoruz. Dışarıdan gelenler değil bölge insanı kalkınsın diye. Bütün ekipmanlarımızı Muğla’daki şirketlerden tedarik ettik. Malzemelerin hep yerel firmalardan tedariğini sağladık.” dedi.

LEVENT BÖREĞİN LEZET SIRRI

Levent Böreğin lezzet sırrından bahseden Bülent Özcan; “3 tane peynirin karışımından oluşuyor Levent Börek. Baklava hamuru altta ve en üst tabakada yine baklava hamuru var. Ortada da su böreği hamuru var. Peynirlerimiz Hatay’dan geliyor. Yani bu böreği yediğinizde hem künefe yemiş oluyorsunuz, hem baklava yemiş oluyorsunuz hem de su böreği yemiş oluyorsunuz. O yüzden peyniri akışkan bir özellikte Levent Tamtürk’ün kendi formülasyonuyla yaptığı bir börektir bu. Patent sahibi ve orijinali Levent Bey’dir. Patent Adana’dan geliyor. Fabrika Adana’da, orada su böreği denildiğinde bu börek herkesin aklına gelir.” Muğla’da halktan yoğun bir ilgi bekliyoruz Levent Böreğe karşı. Çünkü ürünümüz son derece kaliteli ve Tüm Türkiye’de aynı standartta. Bizim tereyağımız bile özeldir. Kars’tan gelir, dışarıya satışı yoktur. Mevsimin sadece 2 ayındaki sütten yaparız bunu. Mart ve Nisan aylarındaki o kış döneminin sütünden yapılır. Diğer aylarda olan sütten bu lezzeti elde edemezsiniz. Bu da ürünün lezzetli olmasını sağlıyor. Levent Börek Türkiye çapında şubeleşiyor. Şu anda 50’ye yakın bir şube açılışımız var. Marmaris, Fethiye ve Muğla merkezde. İlerleyen dönemlerde hedefimiz büyük.” ifadelerini kullandı.

Sevil Oluç

Bu haber toplam 1022 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.