Levent Anıl aday adaylığını açıkladı

CHP Milas İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Levent Anıl, CHP Milas İlçe Teşkilatı Yönetimi tarafından parti binasında düzenlenen kahvaltıda Haziran 2015 Genel Seçimlerinde Muğla Milletvekilliğine aday adaylığı...

Levent Anıl aday adaylığını açıkladı

CHP Milas İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Levent Anıl, CHP Milas İlçe Teşkilatı Yönetimi tarafından parti binasında düzenlenen kahvaltıda Haziran 2015 Genel Seçimlerinde Muğla Milletvekilliğine aday adaylığı başvurusunda bulunacağını açıkladı.

Aday adaylığı ile ilgili olarak önümüzdeki günlerde resmi bir açıklama yapacağını belirten Levent Anıl, “Partimizin yaklaşan genel seçimler öncesi yayınladığı genelgeye göre, milletvekili aday adayı olmak isteyen il ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin, 25 Aralık 2014'e kadar görevlerinden istifa etmeleri gerekiyor” diyen Levent Anıl, önümüzdeki günlerde partideki görevinden istifa edeceğini söyledi. Anıl, kendisine destek verenlere de teşekkür etti.

Milletvekilliği genel seçimleri doğrultusunda Anıl’ın milletvekilliği adaylığını desteklediklerini kaydeden İlçe Teşkilatı Başkanı Suat Özcan, “Levent arkadaşımızı kutluyor ve başarılar diliyorum. Partimizde herkesin aday olma hakkı var. Hele de Levent arkadaşımız gibi yönetimden geçer de aday olursa daha anlamlı oluyor. Kendisini tekrar kutluyorum.”dedi.

Bu haber toplam 125 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.