KUTLU DOĞUM ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

14-20 Nisan tarihleri arasında her yıl kutlanan Kutlu Doğum Haftası; Milli Eğitim Müdürlüğü ilgili şube müdürlüğünün koordinesinde, Muğla Menteşe Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin etkinlikleri ile coşkuyla kutlandı.Muğla...

KUTLU DOĞUM ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

14-20 Nisan tarihleri arasında her yıl kutlanan Kutlu Doğum Haftası; Milli Eğitim Müdürlüğü ilgili şube müdürlüğünün koordinesinde, Muğla Menteşe Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin etkinlikleri ile coşkuyla kutlandı.

Muğla Merkezde bulunan Kurşunlu Camii yanındaki park alanında, Kutlu Doğum Programı Aşure İkramı ile başladı. Kutlu doğum haftasının bu yılki ana temasının, din ve samimiyet olduğuna vurgu yapıldı. Kutlu Doğum etkinliği çerçevesinde vatandaşlara etli pilav, ayran, lokma ikram edildi. Programda Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar ve daire amirleri alandaki vatandaşlara karanfil sundu. Muğla Müftülüğü tarafından sergilenen “Kutsal Emanetler Sergisi” vatandaşların beğenisine sunuldu.

Kutlama Programı ise Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde çok sayıda izleyici katılımıyla icra edildi. Vali M.Hakan Güvençer, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Muğla Müftüsü Abdurrahman Koçak ve daire amirlerinin katıldığı program vatandaşların büyük beğeni ve ilgisini topladı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda tiyatro gösterisi sunuldu, şiir ve naatlar okundu, ilahiler söylendi. Denizli’den gelen semazen ekibi ve ilahi grubu ilgiyle izlendi. Program bitiminde; Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer Muğla Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.