Kürek Takımı, kupa ve madalya ile döndü

Türkiye Kürek Federasyonu tarafından Maltepe’de gerçekleştirilen, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kupası Kürek Yarışları’nda Fethiye Belediyespor Kürek Takımımız, bir altın, iki gümüş madalya, bir birincilik, bir üçüncülük...

Kürek Takımı, kupa ve madalya ile döndü

Türkiye Kürek Federasyonu tarafından Maltepe’de gerçekleştirilen, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kupası Kürek Yarışları’nda Fethiye Belediyespor Kürek Takımımız, bir altın, iki gümüş madalya, bir birincilik, bir üçüncülük kupası olarak yine göğsümüzü kabarttı.

Fethiye Belediyespor Kürek Takımı, 16 sporcu ile 9 kategoride katıldığı yarışlarda madalya, 2 gümüş madalya, bir bronz madalya alma başarını gösterdi. Bunun sonucu olarak da Küçükler Kategorisinde birincilik kupasını, Yıldız Erkekler Kategorisinde ise üçüncülük kupasını alan Belediyespor üstün bir başarı sergiledi.

Takım Antrenörü Nasuh Dinçer, bu başarı da emeği geçen sporcularına, sporcu aileleri, Kulüp Başkanı Mustafa Ferizcan ve Başkan Saatcı’ya ise teşekkür etti. Dinçer yarışlar öncesinde iyi hazırlandıklarını belirterek, kupa ve madalyaları Fethiye’ye getirmelerinden dolayı mutluluğunu ifade etti.

Bu haber toplam 149 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.