Küreci’den, Kılıçdaroğlu hakkında SUÇ DUYURUSU

AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP Kurultayında ve Grup Toplantısı’nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında sarfettiği “ Diktatör Bozuntusu” şeklindeki sözlerinden...

Küreci’den, Kılıçdaroğlu hakkında SUÇ DUYURUSU

AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP Kurultayında ve Grup Toplantısı’nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında sarfettiği “ Diktatör Bozuntusu” şeklindeki sözlerinden dolayı Cumhuriyet Savcılığı’na giderek suç duyurusunda bulundu.

AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP Kurultayı, Meclis Grup Toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında sarfettiği “ Diktatör bozuntusu” şeklindeki sözünden dolayı hakkında suç duyurusunda bulundu.

Küreci beraberinde Menteşe İlçe Başkanı Erdoğan Ünal ve parti yöneticileri olduğu halde Muğla Cumhuriyet Savcılığı’na giderek verdiği dilekçi ile Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Adliye çıkışında bur açıklama yapan Küreci; “ CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 16 Ocak 2016 tarihinde yapılan parti kurultaylarında ve 19 Ocak 2016 tarihinde TBMM grup toplantısında yaptığı açıklamalarla ayrıca Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsiyet haklarına  saldırı kastıyla hakarette bulunmuş ayrıca Sayın Cumhurbaşkanımızın onur ve saygınlığına yönelik ağır ifadeler kullanmıştır.

Halkın oylarıyla seçilmiş üstelik yüzde 52 gibi bir oy oranıyla bizzat milletin takdiriyle göreve getirilmiş olan Sayın Cumhurbaşkanımıza akla mantığa sığmayacak şekilde diktatör demek, siyasi ahlak bir tarafa, hiçbir ahlaki değere sığmayacak söylemlerde bulunmak, adeta çamur at tutmazsa izi kalsın anlayışıyla hareket etmenin en güzel örneğidir.

Genel Başkan şunu iyi bilmelidir ki siyasi başarısızlıklarının üzerini, her fırsatta seçilmiş bir Cumhurbaşkanına saldırarak örtemez. Bu hakaretler ve siyasi ahlaka aykırı söylemlerin karşılığı milletimizce mutlaka verilecektir. Bizler bugün bir hukuk devletinde bu derece haddi aşan sözlerin karşılıksız kalmaması gerektiğini düşünüyoruz.

Biz öncelikle Genel  Başkanın Sayın Cumhurbaşkanımıza sarfettiği “ Diktatör Bozuntusu “ sözünü kendisine iade ediyoruz. Bugün dilekçelerimizi  şahsım İhsan Küreci ve arkadaşlarım adına vererek , hukuk devletinde Cumhurun başkanına ,cumhur olarak sahip çıkıyoruz. Ve son olarak Genel başkanı asıl karar mercii olan, milletimizin takdirine bırakıyoruz.”dedi.

Bu haber toplam 98 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.