Kur’an Kursu inşaatı için yardım bekliyorlar

Fethiye’nin Karaçulha mahallesinde geçtiğimiz Aralık ayında temeli atılan Ege ve Akdeniz bölgesinin en büyük ve en görkemli Kur-an Kursu inşaatı 2015 yılının Mayıs ayında bitirilmesi planlanıyor. 2014 Aralık ayında temeli...

Kur’an Kursu inşaatı için yardım bekliyorlar

Fethiye’nin Karaçulha mahallesinde geçtiğimiz Aralık ayında temeli atılan Ege ve Akdeniz bölgesinin en büyük ve en görkemli Kur-an Kursu inşaatı 2015 yılının Mayıs ayında bitirilmesi planlanıyor. 2014 Aralık ayında temeli atılan 170 yataklı 250 öğrenci kapasiteli ve 500 kişilik konferans salonuna sahip olacak olan Karaçulha Bölge Kuran Kursu inşaatındaki çalışmaları yerinde inceleyen Fethiye İlçe Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu, inşaatın 2015 yılı Mayıs ayında bitmesini planladıklarını, bu inşaatın her yerinde hayırsever vatandaşların emeklerinin olduğunu belirtip, inşaatın eksiklerinin de bir an önce giderilmesi için Kur-an’ı Kerim’in indirildiği gün olan Kadir Gecesi günü öncesi tüm vatandaşlarımızdan yardım beklediklerini belirtti.

Fethiye İlçe Müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu, "Ramazan Ayının gelmesi ile hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile Kur-an Kursu inşaatımızda hummalı bir çalışma var. Hemen hemen Kur-an Kursu inşaatımızın kabası bitmek üzere. Ramazan Ayı boyunca din kardeşlerimizin desteği ile ısıtma ve soğutması, çatı işleri, sıhhi tesisat işleri, elektrik işleri ve sıva işlerini Ramazan Ayında bitirmeyi planlıyoruz. Dolayısı ile Fethiye’de yatılı bir Kur-an kursu olmaması nedeni ile bu çalışmayı hızlandırarak Mayıs ayında hizmete açmayı planlıyoruz. Bu eser sadece Fethiye’nin değil Ege ve Akdeniz bölgesinin en iyi Kur-an merkezlerinden birisi olacak. İçinde bulunmuş olduğumuz mübarek Ramazan Ayı, evveli rahmet, ortası marifet, sonrası ise cehennem azabından kurtuluş dediğimiz Kadir Gecesine yaklaşmış durumdayız. Ben bu vesile ile ilçemizdeki tüm Müslüman cemaatimize, kadını, erkeği, çocuğu, yaşlısı herkesin yardımlarını bekliyorum. Kitabımız Kur-an’ı Kerim’in inmiş olduğu ay ve gün olması nedeni ile Kadir Gecesi gününden Ramazan Bayramına kadar olan zaman diliminde tüm din kardeşlerimizden yardım bekliyoruz. Hayırsever halkımızın vermiş olduğu yardımlar ile bu eserimizi en kısa sürede hizmete sunmayı ümit ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.