Küçük, güven tazeledi

AK Parti Yatağan Kadın Kolları’nın İlçe kongresinde, mevcut Kadın Kolları Başkanı Fatma Küçük, yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.Yatağan Termik Enerji Üretim AŞ Maden Direktörlüğü Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen...

Küçük, güven tazeledi

AK Parti Yatağan Kadın Kolları’nın İlçe kongresinde, mevcut Kadın Kolları Başkanı Fatma Küçük, yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Yatağan Termik Enerji Üretim AŞ Maden Direktörlüğü Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kongreye, AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Yelda Erol Gökcan, AK Parti Muğla Kadın Kolları Başkanı Ümmühan Toksöz, AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, partililer ve kadınlar katıldı.

Kongrenin açılış konuşmasını yapan mevcut İlçe Başkanı Fatma Küçük, AK Parti kadın kollarının diğer siyasi partilerin kadın teşkilatlanmalarından farklı olduğunu ileri sürdü.

AK Parti’nin, kadınları vitrin süsü veya aksesuar olarak değil, ülkenin geleceğinde etkin söz sahibi haline getirdiğini kaydeden Küçük, “Kadınlarımızın ve çocuklarımızın mutlu, eğitimli olduğu, korunan ve kollanan hatta ve hatta pozitif ayrımcılıkla desteklenen bir ülkeyiz” dedi.

Küçük, faaliyetleri hakkında bilgiler verirken, “Amacımız çocuklarımıza ve torunlarımıza daha mutlu, daha müreffeh ve daha demokratik bir ülke bırakmaktır. Biz liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a inandık ve ona inanan milyonlara layık olmaya çalıştık. Allah bizleri, bize güvenenlere mahcup etmesin der, hepinize en kalbi duygularımla selamlarım” diye konuştu.

AK Parti Yatağan Başkanı Ali Tekin de, kadın kollarının her etkinliğinde yanlarında olduklarını söyledi.

Kadının önemine dikkati çeken Tekin, “Kadın kollarının daha önceki yönetiminde Fatma başkanım ile yol almış, tek tek 3 seçim atlattığımız bu zor dönemde kapı kapı gezdiğimiz, bizlerin giremeyeceği ancak kadınlarımızın girebildiği ve onların sayesinde kapıların açıldığı çalışmalarımızda bizlerle beraber oldukları ve hizmet verdikleri için sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ise, AK Parti Yatağan Kadın Kolları’na çalışmalarında başarılar dileyerek, “AK Parti’den önce kadın siyasette vardı. Bazı yerlerde kadınların pistlerde olduğunu görüyorduk ama AK Parti ile beraber öncelikle cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994 seçimlerinde broşür dağıtarak seçim çalışmalarına başlayan kadınlarımızı gördüm. AK Parti, kadınların geri planda değil, etkili ve karar mekanizmalarında, MKYK’da, bakanlar kurulunda olmasının önünü açtı” diye konuştu.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Can Çimen ve İl Kadın Kolları Başkanı Ümmühan Toksöz de birer konuşma yaparak kongrenin hayırlı olmasını dilediler.

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.