Koşabiliyorken Koş Projesi sürüyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü uhdesinde sporun geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması, çocuk ve gençlerin spora teşvik edilmesi, her yaştaki vatandaşın sağlıklı bir yaşam için beden eğitimi ve spor faaliyetlerine...

Koşabiliyorken Koş Projesi sürüyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü uhdesinde sporun geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması, çocuk ve gençlerin spora teşvik edilmesi, her yaştaki vatandaşın sağlıklı bir yaşam için beden eğitimi ve spor faaliyetlerine katılımın sağlanması amacıyla hayata geçirilen ‘Koşabiliyorken Koş’ projesi Türkiye genelinde çeşitli spor branşlarında gerçekleştirilmeye devam ediyor.

2012 yılından itibaren düzenli olarak gerçekleştirilen proje kapsamında Muğla’da da başta sporcular ve velileri olmak üzere 7'den 70'e bütün vatandaşlar çeşitli spor branşlarıyla buluşuyorlar. Bu çerçevede Menteşe İlçesinde vatandaşlar, antrenörler eşliğinde basketbol, jimnastik, voleybol, okçuluk, güreş, halter ve bisiklet branşlarını yaparak spor dolu bir gün geçirdiler. Özellikle velileri ile spor yapan çocukların mutlulukları gözlerinden okunurken vatandaşların da spora ayırdıkları vakit ile son derece keyif aldıkları gözlendi.

Projeye katılan bütün bireylerin ortak fikri ise yaşamın her anında fiziksel ve zihinsel gelişim ile sağlıklı bir yaşam adına koşabiliyorken koşmak ve spor yapmak.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.